Nabeschouwing PAOK - Borac Banja Luka (3-2) || Champions League 2024/2025

Woensdag 24 juli 2024 - 19:30 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt PAOK het woensdag 24 juli 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Borac Banja Luka. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Toumbas in Thessaloniki.

Via de PAOK - Borac Banja Luka live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PAOK - Borac Banja Luka (3-2)

Het Champions League duel tussen PAOK en Borac Banja Luka is onder leiding van scheidsrechter David Smajc geëindigd in een 3-2 overwinning voor PAOK. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Konstantinos Koulierakis, waarmee PAOK met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Sebastián Herrera Cardona in de 22e minuut zorgde er even later voor dat Borac Banja Luka weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 39e minuut zette Konstantinos Koulierakis zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee PAOK de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Enver Kulašin de 2-2 maakte voor Borac Banja Luka. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk PAOK dat in de 51e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat William Troost-Ekong de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter David Smajc en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van PAOK.

LIVE PAOK - Borac Banja Luka 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PAOK - Borac Banja Luka teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt PAOK Doelpunt Konstantinos Koulierakis met assist van Kiril Despodov PAOK 1-0
21' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Stefan Schwab PAOK
22' Penalty Borac Banja Luka Penalty Sebastián Herrera Cardona Borac Banja Luka 1-1
39' Doelpunt PAOK Doelpunt Konstantinos Koulierakis PAOK 2-1
46' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor Bart Meijers Borac Banja Luka
48' Doelpunt Borac Banja Luka Doelpunt Enver Kulašin met assist van David Vuković Borac Banja Luka 2-2
51' Doelpunt PAOK Doelpunt William Troost-Ekong met assist van Kiril Despodov PAOK 3-2
60' Wissel PAOK Wissel Giannis Konstantelias voor Thomas Murg PAOK
68' Wissel PAOK Wissel Ally Samatta voor Kiril Despodov PAOK
68' Wissel PAOK Wissel Mady Camara voor Brandon Thomas PAOK
69' Wissel PAOK Wissel Andrija Živković voor Magomed Ozdoev PAOK
72' Wissel Borac Banja Luka Wissel Damir Hrelja voor Zoran Kvržić Borac Banja Luka
85' Wissel Borac Banja Luka Wissel Stojan Vranješ voor Dino Skorup Borac Banja Luka
85' Wissel PAOK Wissel Theocharis Tsingaras voor Stefan Schwab PAOK
89' Wissel Borac Banja Luka Wissel David Čavić voor Jovo Lukić Borac Banja Luka
89' Wissel Borac Banja Luka Wissel Esmir Hasukić voor David Vuković Borac Banja Luka
92' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor Esmir Hasukić Borac Banja Luka
Video hoogtepunten en samenvatting PAOK - Borac Banja Luka
Opstellingen PAOK - Borac Banja Luka
De opstellingen van PAOK en Borac Banja Luka zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PAOK gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Borac Banja Luka zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Mladen Žižović
Voorbeschouwing PAOK - Borac Banja Luka

PAOK en Borac Banja Luka spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Smajc en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PAOK en Borac Banja Luka elkaar treffen in de Champions League.