Nabeschouwing PSG - Girona (1-0) || Champions League 2024/2025

Woensdag 18 september 2024 - 21:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt PSG het woensdag 18 september 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Girona (1-0)

Het Champions League duel tussen PSG en Girona is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 1-0 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door Paulo Gazzaniga, waarmee Paris Saint Germain met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name PSG dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Siebert, waardoor PSG de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE PSG - Girona 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Marquinhos Paris Saint Germain
20' Gele kaart Girona Gele kaart voor Ladislav Krejčí Girona
39' Wissel Paris Saint Germain Wissel Randal Kolo Muani voor Marco Asensio Paris Saint Germain
43' Gele kaart Girona Gele kaart voor Oriol Romeu Girona
58' Wissel Girona Wissel Arnaut Danjuma voor Donny van de Beek Girona
58' Wissel Girona Wissel Portu voor Cristhian Stuani Girona
63' Wissel Paris Saint Germain Wissel Désiré Doué voor Bradley Barcola Paris Saint Germain
63' Wissel Paris Saint Germain Wissel Kang-in Lee voor Vitinha Paris Saint Germain
63' Wissel Paris Saint Germain Wissel Joao Neves voor Fabián Ruiz Paris Saint Germain
66' Wissel Girona Wissel Yáser Asprilla voor Bryan Gil Girona
66' Wissel Girona Wissel Jhon Solís voor Iván Martín Girona
74' Gele kaart Girona Gele kaart voor Paulo Gazzaniga Girona
88' Wissel Girona Wissel Alejandro Francés voor Viktor Tsygankov Girona
90' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Paulo Gazzaniga met assist van Nuno Mendes Paris Saint Germain 1-0
92' Wissel Paris Saint Germain Wissel Lucas Beraldo voor Ousmane Dembélé Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Girona
Opstellingen PSG - Girona
De opstellingen van PSG en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Girona zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing PSG - Girona

PSG en Girona spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Siebert en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat PSG en Girona elkaar treffen in de Champions League.