Nabeschouwing PSV - Sporting CP (1-1) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 1 oktober 2024 - 21:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt PSV het dinsdag 1 oktober 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Sporting CP (1-1)

De Champions League 2024/2025 wedstrijd tussen PSV en Sporting CP geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Jerdy Schouten, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Sporting CP het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 84e minuut was het namelijk Daniel Bragança die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE PSV - Sporting CP 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt PSV Doelpunt Jerdy Schouten PSV 1-0
22' Gele kaart PSV Gele kaart voor Mauro Júnior PSV
32' Wissel Sporting CP Wissel Eduardo Quaresma voor Ousmane Diomande Sporting CP
52' Wissel Sporting CP Wissel Daniel Bragança voor Geny Catamo Sporting CP
53' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Geovany Quenda Sporting CP
64' Gele kaart PSV Gele kaart voor Malik Tillman PSV
65' Wissel PSV Wissel Rick Karsdorp voor Mauro Júnior PSV
65' Wissel PSV Wissel Noa Lang voor Ismael Saibari PSV
78' Wissel Sporting CP Wissel Richard Ledezma voor Guus Til Sporting CP
80' Wissel PSV Wissel Maximiliano Javier Araújo Vilches voor Nuno Santos PSV
80' Wissel Sporting CP Wissel Conrad Harder voor Trincão Sporting CP
84' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Daniel Bragança met assist van Maximiliano Javier Araújo Vilches Sporting CP 1-1
86' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Daniel Bragança Sporting CP
87' Gele kaart PSV Gele kaart voor Noa Lang PSV
92' Wissel PSV Wissel Ricardo Pepi voor Johan Bakayoko PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Sporting CP
Opstellingen PSV - Sporting CP
De opstellingen van PSV en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing PSV - Sporting CP

PSV en Sporting CP spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PSV en Sporting CP elkaar treffen in de Champions League.

Winst PSV 0
Winst Sporting CP 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 28e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 11e plaats.