Nabeschouwing Rangers - Dynamo Kiev (0-2) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 13 augustus 2024 - 20:45 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Rangers het dinsdag 13 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Dynamo Kiev (0-2)

Het Champions League duel tussen Rangers en Dynamo Kiev is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 0-2 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Jefté van Rangers. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 51e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 82 minuten was het Oleksandr Pikhalyonok die Dynamo Kyiv op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Dynamo Kyiv via een goal van Nazar Voloshyn in de 84e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Dynamo Kiev.

LIVE Rangers - Dynamo Kiev 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Rangers Gele kaart voor Jefté Rangers
44' Gele kaart Rangers Gele kaart voor Mohamed Diomandé Rangers
46' Wissel Rangers Wissel Václav Černý voor Ross McCausland Rangers
51' Tweede gele kaart Rangers Tweede gele kaart voor Jefté Rangers
68' Wissel Rangers Wissel Dujon Sterling voor Mohamed Diomandé Rangers
68' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Nazar Voloshyn voor Andriy Yarmolenko Dynamo Kyiv
75' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Maksym Bragaru  voor Vladyslav Kabaev Dynamo Kyiv
75' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Oleksandr Pikhalyonok voor Vitaliy Buyalskyi Dynamo Kyiv
77' Wissel Rangers Wissel Ben Davies voor Rıdvan Yılmaz Rangers
82' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Oleksandr Pikhalyonok met assist van Oleksandr Karavaev Dynamo Kyiv 0-1
84' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Nazar Voloshyn met assist van Mykola Shaparenko Dynamo Kyiv 0-2
85' Wissel Rangers Wissel Rabbi Matondo voor Tom Lawrence Rangers
90' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Kristian Bilovar voor Mykola Shaparenko Dynamo Kyiv
91' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Justin Lonwijk voor Oleksandr Karavaev Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Dynamo Kiev
Opstellingen Rangers - Dynamo Kiev
De opstellingen van Rangers en Dynamo Kiev zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dynamo Kiev zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Philippe Clement
Voorbeschouwing Rangers - Dynamo Kiev

Rangers en Dynamo Kiev spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rangers en Dynamo Kiev in de Champions League vond plaats op 6 augustus 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.