Nabeschouwing Rīgas FS - Bodø / Glimt (1-3) || Champions League 2024/2025

Woensdag 31 juli 2024 - 19:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Rīgas FS het woensdag 31 juli 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Bodø / Glimt. De wedstrijd wordt gespeeld in LNK Sporta Parks in Riga.

Via de Rīgas FS - Bodø / Glimt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rīgas FS - Bodø / Glimt (1-3)

Het Champions League duel tussen Rīgas FS en Bodø / Glimt is onder leiding van scheidsrechter Viktor Kopievskiy geëindigd in een 1-3 overwinning voor Bodø / Glimt. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Jānis Ikaunieks, waarmee Rīgas FS met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Jens Petter Hauge in de 40e minuut zorgde er even later voor dat Bodø / Glimt weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 82e minuut zette Ulrik Saltnes zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bodø / Glimt de leiding in de wedstrijd nam.

Na 88 minuten werd de voorsprong voor Bodø / Glimt vergroot nadat Kasper Høgh de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Bodø / Glimt.

LIVE Rīgas FS - Bodø / Glimt 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rīgas FS - Bodø / Glimt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Rīgas FS Doelpunt Jānis Ikaunieks met assist van Ismael Diomandé Rīgas FS 1-0
40' Gele kaart Rīgas FS Gele kaart voor Fabrice Ondoa Rīgas FS
40' Penalty Bodø / Glimt Penalty Jens Petter Hauge Bodø / Glimt 1-1
46' Wissel Rīgas FS Wissel Dmitrijs Zelenkovs voor Mārtiņš Ķigurs Rīgas FS
46' Wissel Bodø / Glimt Wissel Kasper Høgh voor Oscar Kapskarmo Bodø / Glimt
46' Wissel Bodø / Glimt Wissel Isak Dybvik Määttä voor August Mikkelsen Bodø / Glimt
56' Gele kaart Rīgas FS Gele kaart voor Haruna Rasid Njie Rīgas FS
58' Gele kaart Rīgas FS Gele kaart voor Adam Marhiev Rīgas FS
58' Wissel Rīgas FS Wissel Rostand Ndjiki voor Roberts Savaļnieks Rīgas FS
62' Wissel Bodø / Glimt Wissel Sondre Brunstad Fet voor Fredrik Sjøvold Bodø / Glimt
62' Wissel Bodø / Glimt Wissel Adam Sørensen voor Fredrik Bjørkan Bodø / Glimt
71' VAR: Afgekeurd doelpunt Kasper Høgh Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Kasper Høgh Bodø / Glimt
77' Wissel Rīgas FS Wissel Lasha Odisharia voor Adam Marhiev Rīgas FS
77' Wissel Rīgas FS Wissel Sondre Sørli voor Alain Cedric Herve Kouadio Rīgas FS
77' Wissel Bodø / Glimt Wissel Elvis Stuglis voor Jens Petter Hauge Bodø / Glimt
82' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt Ulrik Saltnes met assist van Kasper Høgh Bodø / Glimt 1-2
88' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt Kasper Høgh met assist van Adam Sørensen Bodø / Glimt 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Rīgas FS - Bodø / Glimt
Opstellingen Rīgas FS - Bodø / Glimt
De opstellingen van Rīgas FS en Bodø / Glimt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rīgas FS gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bodø / Glimt zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Viktors Morozs
Voorbeschouwing Rīgas FS - Bodø / Glimt

Rīgas FS en Bodø / Glimt spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Viktor Kopievskiy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rīgas FS en Bodø / Glimt in de Champions League vond plaats op 23 juli 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bodø / Glimt. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bodø / Glimt favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rīgas FS te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rīgas FS. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.