Nabeschouwing Slavia Praag - Lille (2-1) || Champions League 2024/2025

Woensdag 28 augustus 2024 - 21:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Slavia Praag het woensdag 28 augustus 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Sinobo stadium in Prague.

Via de Slavia Praag - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - Lille (2-1)

Het Champions League duel tussen Slavia Praag en Lille is onder leiding van scheidsrechter Slavko Vinčić geëindigd in een 2-1 overwinning voor Slavia Praag. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Slavia Praha kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Christos Zafeiris. LOSC Lille kwam in de 77e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Edon Zhegrova, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette Ivan Schranz zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Slavia Praha de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Slavko Vinčić, waardoor Slavia Praag een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Slavia Praag - Lille 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt Christos Zafeiris met assist van Jan Bořil Slavia Praha 1-0
17' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor Igoh Ogbu Slavia Praha
18' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor Jindřich Trpišovský Slavia Praha
41' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor El Hadji Malick Diouf Slavia Praha
42' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Hákon Arnar Haraldsson LOSC Lille
44' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Tiago Santos LOSC Lille
45' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor Jindřich Trpišovský Slavia Praha
51' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor Jan Bořil Slavia Praha
74' Wissel Slavia Praha Wissel Matěj Jurásek voor David Douděra Slavia Praha
74' Wissel Slavia Praha Wissel Ivan Schranz voor Jan Bořil Slavia Praha
74' Wissel Slavia Praha Wissel Mojmír Chytil voor Tomáš Chorý Slavia Praha
77' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Edon Zhegrova met assist van Jonathan David LOSC Lille 1-1
81' Wissel LOSC Lille Wissel Osame Sahraoui voor Rémy Cabella LOSC Lille
84' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt Ivan Schranz met assist van Mojmír Chytil Slavia Praha 2-1
85' Wissel Slavia Praha Wissel Mohamed Bayo voor David Zima Slavia Praha
85' Wissel LOSC Lille Wissel L. Vorlický voor Edon Zhegrova LOSC Lille
85' Wissel LOSC Lille Wissel Ngalayel Mukau voor Jonathan David LOSC Lille
85' Wissel LOSC Lille Wissel Ethan Mbappé voor Hákon Arnar Haraldsson LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Praag - Lille
Opstellingen Slavia Praag - Lille
De opstellingen van Slavia Praag en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slavia Praag gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Lille zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.