Nabeschouwing Slovan Bratislava - Manchester City (0-4) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 1 oktober 2024 - 21:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Slovan Bratislava het dinsdag 1 oktober 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Tehelné pole in Bratislava.

Via de Slovan Bratislava - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - Manchester City (0-4)

Het Champions League duel tussen Slovan Bratislava en Manchester City is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 0-4 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door İlkay Gündoğan, waarmee Manchester City met 0-1 de leiding nam. Manchester City vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Phil Foden op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Manchester City, waarmee Erling Haaland zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Manchester City in de 74e minuut, nadat James McAtee de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Manchester City.

LIVE Slovan Bratislava - Manchester City 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Manchester City Doelpunt İlkay Gündoğan Manchester City 0-1
15' Doelpunt Manchester City Doelpunt Phil Foden met assist van Jérémy Doku Manchester City 0-2
58' Doelpunt Manchester City Doelpunt Erling Haaland met assist van Rico Lewis Manchester City 0-3
60' Wissel Manchester City Wissel James McAtee voor Erling Haaland Manchester City
61' Wissel Manchester City Wissel Rúben Dias voor Manuel Akanji Manchester City
63' Wissel Slovan Bratislava Wissel Július Szőke voor Danylo Ignatenko Slovan Bratislava
63' Wissel Slovan Bratislava Wissel Sharani Zuberu voor Vladimír Weiss Slovan Bratislava
74' Doelpunt Manchester City Doelpunt James McAtee met assist van Phil Foden Manchester City 0-4
78' Wissel Slovan Bratislava Wissel Kyle Walker voor Joško Gvardiol Slovan Bratislava
78' Wissel Slovan Bratislava Wissel Lukáš Pauschek voor Marko Tolić Slovan Bratislava
78' Wissel Manchester City Wissel Jack Grealish voor Phil Foden Manchester City
78' Wissel Manchester City Wissel Nino Marcelli voor David Strelec Manchester City
85' Wissel Slovan Bratislava Wissel Róbert Mak voor Tigran Barseghyan Slovan Bratislava
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava - Manchester City
Opstellingen Slovan Bratislava - Manchester City
De opstellingen van Slovan Bratislava en Manchester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovan Bratislava gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Manchester City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.