Nabeschouwing Sparta Praha - Malmo FF (2-0) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 27 augustus 2024 - 21:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Sparta Praha het dinsdag 27 augustus 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in Epet Arena in Prague.

Via de Sparta Praha - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Praha - Malmo FF (2-0)

Het Champions League duel tussen Sparta Praha en Malmo FF is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sparta Praha. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Martin Vitík van Sparta Praha via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Malmö FF kreeg via Sergio Peña in de 41e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Clément Turpin de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Door een benutte penalty kwam Sparta Praha vervolgens op 2-0. Het was Albion Rrahmani die vanaf 11 meter wist te scoren in de 83e minuut. In de 84e minuut scoorde Sparta Praha via Albion Rrahmani, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clément Turpin, waardoor Sparta Praha de winst binnen sleepte dankzij een 2-0 overwinning.

LIVE Sparta Praha - Malmo FF 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Praha - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Pontus Jansson Malmö FF
19' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor Veljko Birmančević Veljko Birmančević Sparta Praha
25' Penalty gemist Sparta Praha Penalty gemist Martin Vitík Sparta Praha
27' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Anders Christiansen Anders Christiansen Malmö FF
41' Penalty gemist Malmö FF Penalty gemist Sergio Peña Malmö FF
46' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor Filip Panák Sparta Praha
47' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor Anders Christiansen Sparta Praha
59' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Erik Botheim Sören Rieks Malmö FF
69' Wissel Malmö FF Wissel Angelo Preciado voor Tomas Wiesner Malmö FF
69' Wissel Sparta Praha Wissel Albion Rrahmani voor Victor Olatunji Sparta Praha
73' Wissel Sparta Praha Wissel Hugo Bolin voor Colin Rösler Sparta Praha
73' Wissel Malmö FF Wissel Taha Ali voor Anders Christiansen Malmö FF
80' Wissel Malmö FF Wissel Lukáš Haraslín voor Malmö FF 1-0
83' Penalty Sparta Praha Penalty Albion Rrahmani Lukáš Haraslín Sparta Praha 2-0
84' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt Albion Rrahmani Sparta Praha
87' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor Zakaria Loukili Lasse Berg Johnsen Sparta Praha
88' Wissel Malmö FF Wissel Ermal Krasniqi voor Lukáš Haraslín Malmö FF
88' Wissel Sparta Praha Wissel Ermal Krasniqi voor Lukáš Haraslín Sparta Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Praha - Malmo FF
Opstellingen Sparta Praha - Malmo FF
De opstellingen van Sparta Praha en Malmo FF zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Praha gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Malmo FF zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Lars Friis
Voorbeschouwing Sparta Praha - Malmo FF

Sparta Praha en Malmo FF spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Praha en Malmo FF in de Champions League vond plaats op 21 augustus 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Praha. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Sparta Praha favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Malmo FF slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.