Nabeschouwing Sparta Praha - Shamrock Rovers (4-2) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 30 juli 2024 - 19:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Sparta Praha het dinsdag 30 juli 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Shamrock Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Epet Arena in Prague.

Via de Sparta Praha - Shamrock Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Praha - Shamrock Rovers (4-2)

Het Champions League duel tussen Sparta Praha en Shamrock Rovers is onder leiding van scheidsrechter Simone Sozza geëindigd in een 4-2 overwinning voor Sparta Praha. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Victor Olatunji, waarmee Sparta Praha met 1-0 de leiding nam. Shamrock Rovers kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Aaron Greene, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette Mathias Ross Jensen zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sparta Praha de leiding in de wedstrijd nam.

Na 47 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Aaron Greene de 2-2 maakte voor Shamrock Rovers. Sparta Praha leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 48 minuten op voorsprong na een goal van Asger Sörensen: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 71e minuut en kwam op naam te staan van Sparta Praha speler Indrit Tuci, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Simone Sozza en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Sparta Praha.

LIVE Sparta Praha - Shamrock Rovers 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Praha - Shamrock Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor Lukas Sadilek Sparta Praha
18' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor Qazim Laçi Sparta Praha
24' Wissel Shamrock Rovers Wissel Daniel Cleary voor Sean Hoare Shamrock Rovers
26' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor Daniel Cleary Shamrock Rovers
29' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt Victor Olatunji met assist van Imanol García de Albéniz Sparta Praha 1-0
32' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt Aaron Greene met assist van Dylan Watts Shamrock Rovers 1-1
38' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor Darragh Nugent Shamrock Rovers
41' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt Mathias Ross Jensen met assist van Qazim Laçi Sparta Praha 2-1
47' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt Aaron Greene met assist van Joshua Honohan Shamrock Rovers 2-2
48' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt Asger Sörensen met assist van Krystof Danek Sparta Praha 3-2
62' Wissel Sparta Praha Wissel Markus Solbakken voor Asger Sörensen Sparta Praha
62' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor Krystof Danek Sparta Praha
62' Wissel Sparta Praha Wissel Jaroslav Zeleny voor Qazim Laçi Sparta Praha
63' Wissel Shamrock Rovers Wissel Darragh Burns voor Trevor Clarke Shamrock Rovers
63' Wissel Shamrock Rovers Wissel Jack Byrne voor Dylan Watts Shamrock Rovers
63' Wissel Shamrock Rovers Wissel Markus Poom voor Neil Farrugia Shamrock Rovers
69' Wissel Sparta Praha Wissel Jan Kuchta voor Victor Olatunji Sparta Praha
69' Wissel Sparta Praha Wissel Indrit Tuci voor Krystof Danek Sparta Praha
71' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt Indrit Tuci met assist van Ermal Krasniqi Sparta Praha 4-2
74' Wissel Shamrock Rovers Wissel Graham Burke voor Aaron Greene Shamrock Rovers
84' Wissel Sparta Praha Wissel Martin Suchomel voor Tomas Wiesner Sparta Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Praha - Shamrock Rovers
Opstellingen Sparta Praha - Shamrock Rovers
De opstellingen van Sparta Praha en Shamrock Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Praha gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Shamrock Rovers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.