Nabeschouwing Sturm Graz - Club Brugge (0-1) || Champions League 2024/2025

Woensdag 2 oktober 2024 - 21:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Sturm Graz het woensdag 2 oktober 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Wörthersee Stadion in Klagenfurt.

Via de Sturm Graz - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Club Brugge (0-1)

Het Champions League duel tussen Sturm Graz en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Əliyar Ağayev geëindigd in een 0-1 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Christos Tzolis, waarmee Club Brugge met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Club Brugge.

LIVE Sturm Graz - Club Brugge 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Christos Tzolis met assist van Raphael Onyedika Club Brugge 0-1
46' Wissel Club Brugge Wissel Michał Skóraś voor Andreas Skov Olsen Club Brugge
51' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Emanuel Aiwu Sturm Graz
58' Wissel Sturm Graz Wissel Seedy Jatta voor Amady Camara Sturm Graz
66' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Niklas Geyrhofer Sturm Graz
67' Wissel Sturm Graz Wissel Tomi Horvat voor William Bøving Sturm Graz
67' Wissel Sturm Graz Wissel Erencan Yardımcı voor Mika Biereth Sturm Graz
70' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Tochi Chukwuani Sturm Graz
71' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Malick Yalcouyé Sturm Graz
73' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Michał Skóraś Club Brugge
77' Wissel Club Brugge Wissel Romeo Vermant voor Ferran Jutglà Club Brugge
82' Wissel Sturm Graz Wissel Stefan Hierländer voor Tochi Chukwuani Sturm Graz
82' Wissel Sturm Graz Wissel Lovro Zvonarek voor Malick Yalcouyé Sturm Graz
94' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Jusuf Gazibegović Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Club Brugge
Opstellingen Sturm Graz - Club Brugge
De opstellingen van Sturm Graz en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.