Nabeschouwing Dynamo Kiev - Rangers (1-1) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 6 augustus 2024 - 20:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Dynamo Kiev het dinsdag 6 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy National Sports Complex in Kiev.

Via de Dynamo Kiev - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Rangers (1-1)

De Champions League 2024/2025 wedstrijd tussen Dynamo Kiev en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Andriy Yarmolenko, waarmee Dynamo Kyiv met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Rangers het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 94e minuut was het namelijk Cyriel Dessers die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Dynamo Kiev - Rangers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Andriy Yarmolenko met assist van Vladyslav Vanat Dynamo Kyiv 1-0
46' Wissel Rangers Wissel Jefté voor Scott Wright Rangers
60' Wissel Rangers Wissel Václav Černý voor Ross McCausland Rangers
69' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Justin Lonwijk voor Mykola Shaparenko Dynamo Kyiv
69' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Vitaliy Buyalskyi voor Oleksandr Pikhalyonok Dynamo Kyiv
71' Wissel Rangers Wissel Dujon Sterling voor Connor Barron Rangers
77' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Maksym Bragaru  voor Vladyslav Kabaev Dynamo Kyiv
77' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Nazar Voloshyn voor Andriy Yarmolenko Dynamo Kyiv
78' Gele kaart Rangers Gele kaart voor James Tavernier Rangers
80' Wissel Rangers Wissel Kieran Dowell voor Mohamed Diomandé Rangers
84' Gele kaart Rangers Gele kaart voor John Souttar Rangers
90' Gele kaart Rangers Gele kaart voor Cyriel Dessers Rangers
94' Doelpunt Rangers Doelpunt Cyriel Dessers met assist van Václav Černý Rangers 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - Rangers
Opstellingen Dynamo Kiev - Rangers
De opstellingen van Dynamo Kiev en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dynamo Kiev gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Philippe Clement
Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Rangers

Dynamo Kiev en Rangers spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Donatas Rumšas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dynamo Kiev en Rangers elkaar treffen in de Champions League.