Nabeschouwing PAOK - Malmo FF (3-4) (na verlenging) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 13 augustus 2024 - 19:30 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt PAOK het dinsdag 13 augustus 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Toumbas in Thessaloniki.

Via de PAOK - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PAOK - Malmo FF (3-4) (na verlenging)

Het Champions League duel tussen PAOK en Malmo FF is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 3-4 overwinning voor Malmo FF. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Malmo FF dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Sebastian Nanasi, waarmee Malmö FF met 0-1 de leiding nam. PAOK kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Taison, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette Konstantinos Koulierakis zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee PAOK de leiding in de wedstrijd nam.

Na 45 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Sebastian Nanasi de 2-2 maakte voor Malmö FF. PAOK leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 49 minuten op voorsprong na een goal van Andrija Živković: 3-2. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-3 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 97e minuut was het Nils Zätterström die Malmö FF weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat Malmö FF aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd Anders Christiansen die in de 99e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 3-4 eindstand.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Marco Di Bello af en was het Malmo FF die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-4 overwinning.

LIVE PAOK - Malmo FF 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PAOK - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Malmö FF Doelpunt Sebastian Nanasi met assist van Pontus Jansson Malmö FF 0-1
21' Doelpunt PAOK Doelpunt Taison PAOK 1-1
37' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Joan Sastre PAOK
38' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Răzvan Lucescu PAOK
43' Doelpunt PAOK Doelpunt Konstantinos Koulierakis PAOK 2-1
45' Doelpunt Malmö FF Doelpunt Sebastian Nanasi met assist van Sören Rieks Malmö FF 2-2
49' Doelpunt PAOK Doelpunt Andrija Živković met assist van Abdul Rahman Baba PAOK 3-2
49' Wissel PAOK Wissel Thomas Murg voor Taison PAOK
60' Wissel Malmö FF Wissel Hugo Bolin voor Sören Rieks Malmö FF
62' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Lasse Berg Johnsen Malmö FF
66' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Abdul Rahman Baba PAOK
72' Wissel PAOK Wissel Fedor Chalov voor Andrija Živković PAOK
72' Wissel PAOK Wissel Kiril Despodov voor Brandon Thomas PAOK
72' Wissel PAOK Wissel Stefan Schwab voor Magomed Ozdoev PAOK
79' Wissel Malmö FF Wissel Anders Christiansen voor Sebastian Nanasi Malmö FF
86' Wissel PAOK Wissel Vieirinha voor Giannis Konstantelias PAOK
87' Wissel Malmö FF Wissel Taha Ali voor Erik Botheim Malmö FF
97' Doelpunt Malmö FF Doelpunt Nils Zätterström Malmö FF 3-3
91' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Pontus Jansson Malmö FF
94' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Thomas Murg Malmö FF
99' Doelpunt Malmö FF Doelpunt Anders Christiansen met assist van Nils Zätterström Malmö FF 3-4
100' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Konstantinos Koulierakis PAOK
101' Wissel PAOK Wissel Tarik Tissoudali voor Thomas Murg PAOK
106' Wissel Malmö FF Wissel Oliver Berg voor Sergio Peña Malmö FF
114' Wissel Malmö FF Wissel Martin Olsson voor Jens Stryger Larsen Malmö FF
114' Wissel Malmö FF Wissel Colin Rösler voor Isaac Kiese Thelin Malmö FF
120' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Konstantinos Koulierakis PAOK
Video hoogtepunten en samenvatting PAOK - Malmo FF
Opstellingen PAOK - Malmo FF
De opstellingen van PAOK en Malmo FF zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PAOK gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Malmo FF zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing PAOK - Malmo FF

PAOK en Malmo FF spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PAOK en Malmo FF in de Champions League vond plaats op 6 augustus 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.