Nabeschouwing The New Saints - Ferencváros (1-2) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 30 juli 2024 - 20:00 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt The New Saints het dinsdag 30 juli 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ferencváros. De wedstrijd wordt gespeeld in Park Hall Stadium in Oswestry.

Via de The New Saints - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing The New Saints - Ferencváros (1-2)

Het Champions League duel tussen The New Saints en Ferencváros is onder leiding van scheidsrechter Damian Sylwestrzak geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ferencváros. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Kristoffer Zachariassen, waarmee Ferencváros met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 62e minuut voor dat Ferencváros via Philippe Rommens op 0-2 kwam te staan. In de 91e minuut wist The New Saints de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Joshua Daniels. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want The New Saints kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Damian Sylwestrzak, waardoor Ferencváros een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE The New Saints - Ferencváros 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd The New Saints - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor Ryan Brobbel The New Saints
43' Doelpunt Ferencváros Doelpunt Kristoffer Zachariassen met assist van Habib Maïga Ferencváros 0-1
60' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor Ashley Baker The New Saints
62' Penalty Ferencváros Penalty Philippe Rommens Ferencváros 0-2
63' Wissel The New Saints Wissel Sion Bradley voor Ashley Baker The New Saints
63' Wissel The New Saints Wissel Mohammed Abu Fani voor Daniel Davies The New Saints
63' Wissel The New Saints Wissel Kady Borges voor Ryan Brobbel The New Saints
64' Wissel Ferencváros Wissel Jordan Marshall voor Habib Maïga Ferencváros
64' Wissel Ferencváros Wissel Josh Pask voor Aleksandar Pesic Ferencváros
68' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor Declan McManus The New Saints
72' Wissel Ferencváros Wissel Myenty Abena voor Ibrahim Cissé Ferencváros
72' Wissel Ferencváros Wissel Gruber Zsombor voor Adama Traoré Ferencváros
75' Wissel The New Saints Wissel Jordan Lee Raymond Williams voor Declan McManus The New Saints
80' Wissel The New Saints Wissel Ben Clark voor Rory Holden The New Saints
85' Wissel Ferencváros Wissel Bálint Katona voor Tosin Kehinde Ferencváros
91' Doelpunt The New Saints Doelpunt Joshua Daniels met assist van Ben Clark The New Saints 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting The New Saints - Ferencváros
Opstellingen The New Saints - Ferencváros
De opstellingen van The New Saints en Ferencváros zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat The New Saints gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ferencváros zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.