Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Slavia Praag (0-1) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 13 augustus 2024 - 20:30 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Union Saint-Gilloise het dinsdag 13 augustus 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Leunen in Geel.

Via de Union Saint-Gilloise - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Slavia Praag (0-1)

Het Champions League duel tussen Union Saint-Gilloise en Slavia Praag is onder leiding van scheidsrechter Srđan Jovanović geëindigd in een 0-1 overwinning voor Slavia Praag. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door Václav Jurečka, waarmee Slavia Praha met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Srđan Jovanović, waardoor Slavia Praag de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Union Saint-Gilloise - Slavia Praag 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor David Zima Slavia Praha
42' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Charles Vanhoutte Union Saint-Gilloise
63' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor El Hadji Malick Diouf Slavia Praha
64' Wissel Slavia Praha Wissel David Doudera voor Lukáš Masopust Slavia Praha
64' Wissel Slavia Praha Wissel Filip Prebsl voor Christos Zafeiris Slavia Praha
65' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Mathias Rasmussen voor Anouar Ait El Hadj Union Saint-Gilloise
69' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Elton Kabangu voor Kevin Rodríguez Union Saint-Gilloise
69' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Casper Terho voor Henok Teklab Union Saint-Gilloise
78' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Promise David Union Saint-Gilloise
81' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Dennis Eckert Ayensa voor Promise David Union Saint-Gilloise
82' Wissel Slavia Praha Wissel Jan Bořil voor Ivan Schranz Slavia Praha
82' Wissel Slavia Praha Wissel Václav Jurečka voor El Hadji Malick Diouf Slavia Praha
84' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt Václav Jurečka met assist van Lukáš Provod Slavia Praha 0-1
90' Wissel Slavia Praha Wissel Matěj Jurásek voor Lukáš Provod Slavia Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Slavia Praag
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Slavia Praag
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Slavia Praag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Saint-Gilloise gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Slavia Praag zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Sébastien Pocognoli
Formatie 3-4-2-1
Coach Jindřich Trpišovský
Voorbeschouwing Union Saint-Gilloise - Slavia Praag

Union Saint-Gilloise en Slavia Praag spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Srđan Jovanović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Union Saint-Gilloise en Slavia Praag in de Champions League vond plaats op 7 augustus 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slavia Praag. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Slavia Praag favoriet. 1 keer wist de ploeg van Union Saint-Gilloise te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Union Saint-Gilloise. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.