Nabeschouwing Young Boys - Aston Villa (0-3) || Champions League 2024/2025

Dinsdag 17 september 2024 - 18:45 uur

In de Champions League 2024/2025 neemt Young Boys het dinsdag 17 september 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in STADE DE SUISSE Wankdorf Bern in Bern.

Via de Young Boys - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Young Boys - Aston Villa (0-3)

Het Champions League duel tussen Young Boys en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter Georgi Kabakov geëindigd in een 0-3 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Youri Tielemans, waarmee Aston Villa met 0-1 de leiding nam. Aston Villa vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jacob Ramsey op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Amadou Onana van Aston Villa die de 0-3 wist te maken in de 86e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Georgi Kabakov, waardoor Aston Villa een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Young Boys - Aston Villa 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Young Boys - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Aston Villa Doelpunt Youri Tielemans met assist van John McGinn Aston Villa 0-1
33' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor Cheikh Niasse Young Boys
38' Doelpunt Aston Villa Doelpunt Jacob Ramsey met assist van Ollie Watkins Aston Villa 0-2
43' VAR: Afgekeurd doelpunt Ollie Watkins Afgekeurd doelpunt vanwege hands Ollie Watkins Aston Villa
46' Wissel Aston Villa Wissel Diego Carlos voor Lamare Bogarde Aston Villa
46' Wissel Young Boys Wissel Meschack Elia voor Cheikh Niasse Young Boys
46' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor Sandro Lauper Young Boys
53' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor Meschack Elia Young Boys
60' Wissel Aston Villa Wissel Jhon Durán voor Ollie Watkins Aston Villa
63' Wissel Young Boys Wissel Abdu Conté voor Jaouen Hadjam Young Boys
63' Wissel Young Boys Wissel Alan Virginius voor Ebrima Colley Young Boys
78' VAR: Afgekeurd doelpunt Jhon Durán Afgekeurd doelpunt vanwege hands Jhon Durán Aston Villa
79' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor Jhon Durán Aston Villa
79' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor Joël Monteiro Young Boys
83' Wissel Young Boys Wissel Cédric Itten voor Silvère Ganvoula Young Boys
83' Wissel Young Boys Wissel Darian Maleš voor Joël Monteiro Young Boys
86' Doelpunt Aston Villa Doelpunt Amadou Onana met assist van Youri Tielemans Aston Villa 0-3
87' Wissel Aston Villa Wissel Ross Barkley voor Youri Tielemans Aston Villa
87' Wissel Aston Villa Wissel Emiliano Buendía voor Lucas Digne Aston Villa
88' Wissel Aston Villa Wissel Ian Maatsen voor Morgan Rogers Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Young Boys - Aston Villa
Opstellingen Young Boys - Aston Villa
De opstellingen van Young Boys en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Young Boys gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Patrick Rahmen
Coach Unai Emery Etxegoien
Voorbeschouwing Young Boys - Aston Villa

Young Boys en Aston Villa spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Georgi Kabakov en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Young Boys en Aston Villa elkaar treffen in de Champions League.