Nabeschouwing Blackburn Rovers - Bristol City (3-0) || Championship 2024/2025

Zaterdag 14 september 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 14 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Bristol City (3-0)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter Stephen Martin geëindigd in een 3-0 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Lewis Travis, waarmee Blackburn Rovers met 1-0 de leiding nam. Blackburn Rovers vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Yuki Ohashi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van Blackburn Rovers, waarmee Yuki Ohashi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stephen Martin, waardoor Blackburn Rovers dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Blackburn Rovers - Bristol City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Luke McNally Bristol City
17' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Lewis Travis Blackburn Rovers 1-0
44' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Mark Sykes Bristol City
46' Wissel Bristol City Wissel Sinclair Armstrong voor Fally Mayulu Bristol City
55' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Yuki Ohashi met assist van Tyrhys Dolan Blackburn Rovers 2-0
59' Wissel Bristol City Wissel Yu Hirakawa voor Mark Sykes Bristol City
59' Wissel Bristol City Wissel Anis Mehmeti voor Joe Williams Bristol City
59' Wissel Bristol City Wissel Haydon Roberts voor Cameron Pring Bristol City
70' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Yuki Ohashi met assist van Ryan Hedges Blackburn Rovers 3-0
71' Wissel Blackburn Rovers Wissel Andreas Weimann voor Lewis Baker Blackburn Rovers
74' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Anis Mehmeti Bristol City
76' Wissel Blackburn Rovers Wissel Todd Cantwell voor Tyrhys Dolan Blackburn Rovers
79' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Haydon Roberts Bristol City
89' Wissel Blackburn Rovers Wissel Igor Tyjon voor Yuki Ohashi Blackburn Rovers
90' Wissel Blackburn Rovers Wissel Amario Cozier-Duberry voor Ryan Hedges Blackburn Rovers
90' Wissel Blackburn Rovers Wissel John Buckley voor Sondre Tronstad Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Bristol City
Opstellingen Blackburn Rovers - Bristol City
De opstellingen van Blackburn Rovers en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bristol City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.