Nabeschouwing Burnley - Blackburn Rovers (1-1) || Championship 2024/2025

Zaterdag 31 augustus 2024 - 13:30 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Burnley het zaterdag 31 augustus 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - Blackburn Rovers (1-1)

De Championship 2024/2025 wedstrijd tussen Burnley en Blackburn Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Lyle Foster, waarmee Burnley met 1-0 de leiding nam. Blackburn Rovers kwam na 23 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Andreas Weimann, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 57e minuut kreeg Makhtar Gueye van Blackburn Rovers voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Blackburn Rovers de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Burnley - Blackburn Rovers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Burnley Doelpunt Lyle Foster met assist van J. Anthony Burnley 1-0
23' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Andreas Weimann met assist van Makhtar Gueye Blackburn Rovers 1-1
31' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Makhtar Gueye Blackburn Rovers
34' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Lewis Travis Blackburn Rovers
42' Gele kaart Burnley Gele kaart voor Hannibal Burnley
49' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Callum Brittain Blackburn Rovers
53' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Hayden Carter Blackburn Rovers
57' Tweede gele kaart Blackburn Rovers Tweede gele kaart voor Makhtar Gueye Blackburn Rovers
66' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Ryan Hedges Blackburn Rovers
66' Wissel Blackburn Rovers Wissel Yuki Ohashi voor Andreas Weimann Blackburn Rovers
67' Gele kaart Burnley Gele kaart voor Luca Koleosho Burnley
71' Wissel Burnley Wissel Jeremy Sarmiento voor Hannibal Burnley
73' Wissel Blackburn Rovers Wissel L. Baker voor Ryan Hedges Blackburn Rovers
77' Gele kaart Burnley Gele kaart voor Lyle Foster Burnley
80' Wissel Burnley Wissel Jay Rodríguez voor J. Laurent Burnley
80' Wissel Burnley Wissel Benson Manuel voor Luca Koleosho Burnley
83' Wissel Burnley Wissel Conrad Jonathan Egan Riley voor Maxime Esteve Burnley
89' Wissel Blackburn Rovers Wissel Leo Duru voor Callum Brittain Blackburn Rovers
95' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Aynsley Pears Blackburn Rovers
96' Gele kaart Burnley Gele kaart voor Conrad Jonathan Egan Riley Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Blackburn Rovers
Opstellingen Burnley - Blackburn Rovers
De opstellingen van Burnley en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burnley gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.