Nabeschouwing Burnley - Preston North End (0-0) || Championship 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 13:30 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Burnley het zaterdag 5 oktober 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - Preston North End (0-0)

De Championship 2024/2025 wedstrijd tussen Burnley en Preston North End geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Burnley dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Preston North End kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gavin Ward niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Burnley - Preston North End 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Andrew Hughes Preston North End
44' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Freddie Woodman Preston North End
46' Wissel Burnley Wissel Connor Roberts voor Bashir Humphreys Burnley
55' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Benjamin Whiteman Preston North End
66' Gele kaart Burnley Gele kaart voor Lyle Foster Burnley
69' Gele kaart Burnley Gele kaart voor Josh Brownhill Burnley
69' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Alistair McCann Preston North End
71' Gele kaart Burnley Gele kaart voor CJ Egan-Riley Burnley
74' Wissel Burnley Wissel Zian Flemming voor Hannibal Mejbri Burnley
76' Wissel Preston North End Wissel Duane Holmes voor Mads Frøkjær-Jensen Preston North End
83' Wissel Burnley Wissel Jeremy Sarmiento voor Jaidon Anthony Burnley
86' Wissel Burnley Wissel Josh Laurent voor Josh Cullen Burnley
86' Wissel Preston North End Wissel Stefán Teitur Þórðarson voor Robbie Brady Preston North End
88' Wissel Preston North End Wissel Jack Whatmough voor Andrew Hughes Preston North End
95' Wissel Preston North End Wissel Ryan Ledson voor Kaine Kesler-Hayden Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Preston North End
Opstellingen Burnley - Preston North End
De opstellingen van Burnley en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burnley gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Preston North End zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.