Nabeschouwing Cardiff City - Sunderland (0-2) || Championship 2024/2025

Zaterdag 10 augustus 2024 - 13:30 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Cardiff City het zaterdag 10 augustus 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Sunderland (0-2)

Het Championship duel tussen Cardiff City en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Luke ONien, waarmee Sunderland met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sunderland opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het Jack Clarke die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sunderland.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sunderland.

LIVE Cardiff City - Sunderland 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Sunderland Doelpunt Luke ONien met assist van Dennis Cirkin Sunderland 0-1
51' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Trai Hume Sunderland
62' Wissel Cardiff City Wissel Yakou Meïté voor Ollie Tanner Cardiff City
68' Wissel Cardiff City Wissel Wilfried Kanga voor Callum Robinson Cardiff City
72' Wissel Sunderland Wissel Nazariy Rusyn voor Eliezer Mayenda Sunderland
77' Wissel Sunderland Wissel Chris Rigg voor Patrick Roberts Sunderland
78' Wissel Cardiff City Wissel Rubin Colwill voor Chris Willock Cardiff City
78' Wissel Cardiff City Wissel David Turnbull voor Joe Ralls Cardiff City
81' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Ajibola Alese Sunderland
89' Doelpunt Sunderland Doelpunt Jack Clarke met assist van Jobe Bellingham Sunderland 0-2
90' Wissel Sunderland Wissel Romaine Mundle voor Jack Clarke Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Sunderland
Opstellingen Cardiff City - Sunderland
De opstellingen van Cardiff City en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.