Nabeschouwing Coventry City - Norwich City (0-1) || Championship 2024/2025

Zaterdag 31 augustus 2024 - 13:30 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Coventry City het zaterdag 31 augustus 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Coventry Building Society Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Norwich City (0-1)

Het Championship duel tussen Coventry City en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 0-1 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Borja Sainz, waarmee Norwich City met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Coventry City dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Norwich City uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Coventry City - Norwich City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Joel Latibeaudiere Coventry City
46' Wissel Coventry City Wissel Ephron Mason-Clark voor Tatsuhiro Sakamoto Coventry City
46' Wissel Norwich City Wissel Oscar Schwartau voor Ante Crnac Norwich City
46' Wissel Norwich City Wissel A. Ben Slimane voor Amankwah Forson Norwich City
50' Doelpunt Norwich City Doelpunt Borja Sainz Norwich City 0-1
58' Wissel Coventry City Wissel Norman Bassette voor Ellis Simms Coventry City
64' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Luis Binks Coventry City
64' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Borja Sainz Norwich City
69' Wissel Coventry City Wissel Jay Dasilva voor Jake Bidwell Coventry City
70' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Norman Bassette Coventry City
78' Wissel Coventry City Wissel Jamie Allen voor Victor Torp Coventry City
78' Wissel Coventry City Wissel Brandon Thomas-Asante voor Haji Wright Coventry City
82' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Josh Eccles Coventry City
84' Wissel Norwich City Wissel Liam Gibbs voor Marcelino Núñez Norwich City
86' Wissel Norwich City Wissel José Córdoba voor Benjamin Chrisene Norwich City
90' Wissel Norwich City Wissel Onel Hernández voor Borja Sainz Norwich City
92' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor A. Ben Slimane Norwich City
93' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Angus Gunn Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Norwich City
Opstellingen Coventry City - Norwich City
De opstellingen van Coventry City en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coventry City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.