Nabeschouwing Coventry City - Sheffield Wednesday (1-2) || Championship 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Coventry City het zaterdag 5 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in The Coventry Building Society Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Sheffield Wednesday (1-2)

Het Championship duel tussen Coventry City en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Jack Rudoni, waarmee Coventry City met 1-0 de leiding nam. Sheffield Wednesday kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Djeidi Gassama, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette Shea Charles zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sheffield Wednesday de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dean Whitestone, waardoor Sheffield Wednesday dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Coventry City - Sheffield Wednesday 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Coventry City Doelpunt Jack Rudoni met assist van Liam Kitching Coventry City 1-0
38' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Jake Bidwell Coventry City
43' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Ben Sheaf Coventry City
47' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Djeidi Gassama met assist van Jamal Lowe Sheffield Wednesday 1-1
45' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Josh Eccles Coventry City
57' Wissel Coventry City Wissel Ellis Simms voor Ephron Mason-Clark Coventry City
62' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Anthony Musaba voor Svante Ingelsson Sheffield Wednesday
63' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Ike Ugbo voor Jamal Lowe Sheffield Wednesday
76' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Marvin Johnson voor Max Lowe Sheffield Wednesday
76' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Michael Smith voor Djeidi Gassama Sheffield Wednesday
77' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Shea Charles Sheffield Wednesday
80' Wissel Coventry City Wissel Jay Dasilva voor Jake Bidwell Coventry City
87' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Akin Famewo Sheffield Wednesday
87' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Brandon Thomas-Asante Coventry City
89' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Yan Valery Sheffield Wednesday
93' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Shea Charles met assist van Anthony Musaba Sheffield Wednesday 1-2
95' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Callum Paterson voor Anthony Musaba Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Sheffield Wednesday
Opstellingen Coventry City - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Coventry City en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coventry City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.