Nabeschouwing Derby County - Cardiff City (1-0) || Championship 2024/2025

Zaterdag 14 september 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Derby County het zaterdag 14 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cardiff City. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Cardiff City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Cardiff City (1-0)

Het Championship duel tussen Derby County en Cardiff City is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 1-0 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Kenzo Goudmijn, waarmee Derby County met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Derby County.

LIVE Derby County - Cardiff City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Cardiff City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Derby County Gele kaart voor Ebou Adams Derby County
28' Doelpunt Derby County Doelpunt Kenzo Goudmijn met assist van Callum Elder Derby County 1-0
46' Wissel Cardiff City Wissel William Fish voor Perry Ng Cardiff City
50' Wissel Derby County Wissel Ben Osborn voor David Ozoh Derby County
56' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Joel Bagan Cardiff City
61' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor William Fish Cardiff City
62' Wissel Cardiff City Wissel Ollie Tanner voor Joel Bagan Cardiff City
62' Wissel Cardiff City Wissel Chris Willock voor Anwar El Ghazi Cardiff City
65' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Joe Ralls Cardiff City
69' Wissel Cardiff City Wissel Cian Ashford voor Wilfried Kanga Cardiff City
69' Gele kaart Derby County Gele kaart voor Nathaniel Méndez-Laing Derby County
69' Wissel Derby County Wissel Alex Robertson voor Nathaniel Méndez-Laing Derby County
70' Wissel Cardiff City Wissel Marcus Harness voor Joe Ralls Cardiff City
82' Wissel Derby County Wissel Nathaniel Phillips voor Kenzo Goudmijn Derby County
82' Wissel Derby County Wissel Craig Forsyth voor Callum Elder Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Cardiff City
Opstellingen Derby County - Cardiff City
De opstellingen van Derby County en Cardiff City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cardiff City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.