Nabeschouwing Middlesbrough - Preston North End (1-1) || Championship 2024/2025

Zaterdag 14 september 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Middlesbrough het zaterdag 14 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Preston North End (1-1)

De Championship 2024/2025 wedstrijd tussen Middlesbrough en Preston North End geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Tommy Conway, waarmee Middlesbrough met 1-0 de leiding nam. Preston North End kwam na 43 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Mads Frøkjær-Jensen, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Middlesbrough - Preston North End 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt Tommy Conway met assist van Luke Ayling Middlesbrough 1-0
33' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Jack Whatmough Preston North End
36' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Jordan Storey Preston North End
43' Doelpunt Preston North End Doelpunt Mads Frøkjær-Jensen met assist van Brad Potts Preston North End 1-1
46' Wissel Preston North End Wissel Josh Bowler voor Jeppe Okkels Preston North End
60' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Andrew Hughes Preston North End
68' Wissel Middlesbrough Wissel Ben Doak voor Isaiah Jones Middlesbrough
68' Wissel Preston North End Wissel Duane Holmes voor Alistair McCann Preston North End
68' Wissel Preston North End Wissel Ryan Ledson voor Mads Frøkjær-Jensen Preston North End
74' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Freddie Woodman Preston North End
76' Wissel Preston North End Wissel Milutin Osmajić voor Emil Riis Jacobsen Preston North End
76' Wissel Preston North End Wissel Robbie Brady voor Jack Whatmough Preston North End
78' Wissel Middlesbrough Wissel Delano Burgzorg voor Emmanuel Latte Lath Middlesbrough
78' Wissel Middlesbrough Wissel Micah Hamilton voor Finn Azaz Middlesbrough
78' Wissel Middlesbrough Wissel Aidan Morris voor Daniel Barlaser Middlesbrough
86' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Robbie Brady Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Preston North End
Opstellingen Middlesbrough - Preston North End
De opstellingen van Middlesbrough en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Preston North End zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.