Nabeschouwing Millwall - Sheffield Wednesday (3-0) || Championship 2024/2025

Zaterdag 31 augustus 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Millwall het zaterdag 31 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Sheffield Wednesday (3-0)

Het Championship duel tussen Millwall en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 3-0 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door Josh Coburn, waarmee Millwall met 1-0 de leiding nam. Millwall vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Duncan Watmore op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Jake Cooper van Millwall die de 3-0 wist te maken in de 88e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Leigh Doughty, waardoor Millwall dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Millwall - Sheffield Wednesday 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Japhet Tanganga Millwall
58' Doelpunt Millwall Doelpunt Josh Coburn Millwall 1-0
61' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Barry Bannan Sheffield Wednesday
62' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Josh Windass voor Jamal Lowe Sheffield Wednesday
62' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Olaf Kobacki voor Djeidi Gassama Sheffield Wednesday
62' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Michael Smith voor Iké Ugbo Sheffield Wednesday
71' Doelpunt Millwall Doelpunt Duncan Watmore Millwall 2-0
78' Wissel Millwall Wissel Macaulay Langstaff voor Josh Coburn Millwall
82' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Romain Esse Millwall
83' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Pol Valentín voor Anthony Musaba Sheffield Wednesday
83' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Svante Ingelsson voor Shea Charles Sheffield Wednesday
85' Wissel Millwall Wissel Femi Azeez voor Romain Esse Millwall
85' Wissel Millwall Wissel Ryan Wintle voor Duncan Watmore Millwall
88' Doelpunt Millwall Doelpunt Jake Cooper met assist van Casper De Norre Millwall 3-0
92' Wissel Millwall Wissel Aidomo Emakhu voor George Honeyman Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Sheffield Wednesday
Opstellingen Millwall - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Millwall en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.