Nabeschouwing Millwall - Watford (2-3) || Championship 2024/2025

Zaterdag 10 augustus 2024 - 13:30 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Millwall het zaterdag 10 augustus 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Watford (2-3)

Het Championship duel tussen Millwall en Watford is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 2-3 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Edo Kayembe, waarmee Watford met 0-1 de leiding nam. Watford vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Giorgi Chakvetadze op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut wist Millwall de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Duncan Watmore.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen Duncan Watmore in de 88e minuut de 2-2 maakte namens Millwall. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Watford dat in de 90e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Mileta Rajovic de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter John Busby bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Watford.

LIVE Millwall - Watford 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Watford Gele kaart voor Francisco Sierralta Carvallo Watford
22' Doelpunt Watford Doelpunt Edo Kayembe Watford 0-1
55' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Ryan Leonard Millwall
55' Doelpunt Watford Doelpunt Giorgi Chakvetadze Watford 0-2
62' Wissel Millwall Wissel Aidomo Emakhu voor Romain Esse Millwall
62' Wissel Millwall Wissel Macaulay Langstaff voor George Honeyman Millwall
74' Doelpunt Millwall Doelpunt Duncan Watmore met assist van George Saville Millwall 1-2
75' Wissel Watford Wissel Mileta Rajovic voor Vakoun Bayo Watford
75' Wissel Watford Wissel Ken Sema voor Jeremy Ngakia Watford
84' Wissel Millwall Wissel Danny McNamara voor Ryan Leonard Millwall
84' Wissel Millwall Wissel Kevin Nisbet voor Tom Bradshaw Millwall
86' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Edo Kayembe Millwall
87' Gele kaart Watford Gele kaart voor Joe Bryan Watford
88' Doelpunt Millwall Doelpunt Duncan Watmore met assist van George Saville Millwall 2-2
90' Doelpunt Watford Doelpunt Mileta Rajovic Watford 2-3
91' Gele kaart Watford Gele kaart voor Mileta Rajovic Watford
94' Wissel Watford Wissel Tom Ince voor Giorgi Chakvetadze Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Watford
Opstellingen Millwall - Watford
De opstellingen van Millwall en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Watford zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.