Nabeschouwing Norwich City - Blackburn Rovers (2-2) || Championship 2024/2025

Zaterdag 17 augustus 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Norwich City het zaterdag 17 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Blackburn Rovers (2-2)

De Championship 2024/2025 wedstrijd tussen Norwich City en Blackburn Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Ryan Hedges, waarmee Blackburn Rovers met 0-1 de leiding nam. Norwich City kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Josh Sargent, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette Borja Sainz zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Norwich City de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Blackburn Rovers nadat Yuki Ohashi in de 87e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Norwich City - Blackburn Rovers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Ryan Hedges met assist van Makhtar Gueye Blackburn Rovers 0-1
27' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Jack Stacey Norwich City
48' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Lewis Travis Blackburn Rovers
46' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Callum Doyle Norwich City
58' Wissel Norwich City Wissel Onel Hernández voor Gabriel Forsyth Norwich City
58' Wissel Norwich City Wissel José Córdoba voor Benjamin Chrisene Norwich City
64' Wissel Blackburn Rovers Wissel Yuki Ohashi voor Makhtar Gueye Blackburn Rovers
64' Wissel Blackburn Rovers Wissel Andreas Weimann voor Ryan Hedges Blackburn Rovers
65' Doelpunt Norwich City Doelpunt Josh Sargent met assist van Callum Doyle Norwich City 1-1
68' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Tyrhys Dolan Blackburn Rovers
73' Doelpunt Norwich City Doelpunt Borja Sainz met assist van Josh Sargent Norwich City 2-1
76' Wissel Norwich City Wissel Liam Gibbs voor Amankwah Forson Norwich City
78' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Hayden Carter Blackburn Rovers
81' Wissel Blackburn Rovers Wissel Arnór Sigurdsson voor Joe Rankin-Costello Blackburn Rovers
81' Wissel Blackburn Rovers Wissel John Buckley voor Tyrhys Dolan Blackburn Rovers
87' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Yuki Ohashi met assist van Callum Brittain Blackburn Rovers 2-2
89' Wissel Norwich City Wissel Kellen Fisher voor Borja Sainz Norwich City
89' Wissel Norwich City Wissel Abu Kamara voor Josh Sargent Norwich City
90' Wissel Blackburn Rovers Wissel Danny Batth voor Hayden Carter Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Blackburn Rovers
Opstellingen Norwich City - Blackburn Rovers
De opstellingen van Norwich City en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.