Nabeschouwing Norwich City - Hull City (4-0) || Championship 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 13:30 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Norwich City het zaterdag 5 oktober 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Hull City (4-0)

Het Championship duel tussen Norwich City en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 4-0 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Marcelino Núñez, waarmee Norwich City met 1-0 de leiding nam. Norwich City vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Josh Sargent op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 56e minuut was de ideale kans voor Norwich City om te scoren. Josh Sargent was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 66e minuut volgde een derde treffer van Norwich City, waarmee Kaide Gordon zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Norwich City geen gas terug, waardoor in de 78e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Borja Sainz.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Norwich City.

LIVE Norwich City - Hull City 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Mohamed Bachir Belloumi Hull City
16' Doelpunt Norwich City Doelpunt Marcelino Núñez met assist van Borja Sainz Norwich City 1-0
20' Doelpunt Norwich City Doelpunt Josh Sargent met assist van Borja Sainz Norwich City 2-0
24' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Marcelino Núñez Hull City
46' Wissel Norwich City Wissel George Long voor Angus Gunn Norwich City
46' Wissel Hull City Wissel Charlie Hughes voor Sean McLoughlin Hull City
56' Penalty gemist Norwich City Penalty gemist Josh Sargent Norwich City
57' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Cody Drameh Hull City
58' Wissel Norwich City Wissel Kaide Gordon voor Ante Crnac Norwich City
62' Wissel Hull City Wissel Steven Alzate voor Óscar Zambrano Hull City
62' Wissel Hull City Wissel Ryan Giles voor Cody Drameh Hull City
66' Doelpunt Norwich City Doelpunt Kaide Gordon Norwich City 3-0
69' Wissel Norwich City Wissel Oscar Schwartau voor Anis Ben Slimane Norwich City
71' Wissel Hull City Wissel Abu Kamara voor Liam Millar Hull City
72' Wissel Hull City Wissel João Pedro Galvão voor Chris Bedia Hull City
76' Gele kaart Hull City Gele kaart voor João Pedro Galvão Hull City
77' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Oscar Schwartau Norwich City
78' Doelpunt Norwich City Doelpunt Borja Sainz met assist van Callum Doyle Norwich City 4-0
80' Wissel Norwich City Wissel Emiliano Marcondes voor Borja Sainz Norwich City
80' Wissel Norwich City Wissel Jack Stacey voor Josh Sargent Norwich City
90' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Lewie Coyle Hull City
94' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Kaide Gordon Norwich City
95' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Kenny McLean Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Hull City
Opstellingen Norwich City - Hull City
De opstellingen van Norwich City en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Johannes Hoff Thorup
Coach Tim Walter
Voorbeschouwing Norwich City - Hull City

Norwich City en Hull City treffen elkaar in de 9e speelronde van de Championship van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tom Nield en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en Hull City in de Championship vond plaats op 12 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Norwich City. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Norwich City favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Hull City slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Norwich City 6
Winst Hull City 4
Gelijkspel 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Norwich City op een 10e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 9e plaats.