Nabeschouwing Norwich City - Leeds United (1-1) || Championship 2024/2025

Dinsdag 1 oktober 2024 - 20:45 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Norwich City het dinsdag 1 oktober 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Leeds United (1-1)

De Championship 2024/2025 wedstrijd tussen Norwich City en Leeds United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 15 minuten. Josh Sargent maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Norwich City vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Leeds United kwam na 60 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Largie Ramazani, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Norwich City - Leeds United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Pascal Struijk Leeds United
9' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Daniel Farke Leeds United
15' Penalty Norwich City Penalty Josh Sargent Norwich City 1-0
20' Wissel Leeds United Wissel Joe Rothwell voor Ilia Gruev Leeds United
23' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Joe Rothwell Leeds United
30' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Josh Sargent Norwich City
38' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Callum Doyle Norwich City
46' Wissel Norwich City Wissel Jack Stacey voor José Córdoba Norwich City
47' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Jayden Bogle Leeds United
60' Doelpunt Leeds United Doelpunt Largie Ramazani met assist van Wilfried Gnonto Leeds United 1-1
66' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Wilfried Gnonto Leeds United
70' Wissel Leeds United Wissel Patrick Bamford voor Mateo Joseph Leeds United
70' Wissel Norwich City Wissel Kaide Gordon voor Ante Crnac Norwich City
71' Wissel Leeds United Wissel Joël Piroe voor Largie Ramazani Leeds United
71' Wissel Norwich City Wissel Oscar Schwartau voor Anis Ben Slimane Norwich City
80' Wissel Norwich City Wissel Forson Amankwah voor Marcelino Núñez Norwich City
82' Wissel Leeds United Wissel Joe Gelhardt voor Wilfried Gnonto Leeds United
82' Wissel Leeds United Wissel Sam Byram voor Junior Firpo Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Leeds United
Opstellingen Norwich City - Leeds United
De opstellingen van Norwich City en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leeds United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.