Nabeschouwing Oxford United - Norwich City (2-0) || Championship 2024/2025

Zaterdag 10 augustus 2024 - 13:30 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Oxford United het zaterdag 10 augustus 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Norwich City (2-0)

Het Championship duel tussen Oxford United en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Andrew Kitchen geëindigd in een 2-0 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Mark Harris, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Cameron Brannagan op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Oxford United.

LIVE Oxford United - Norwich City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Oxford United Doelpunt Mark Harris Oxford United 1-0
46' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Josh Sargent Norwich City
46' Wissel Norwich City Wissel Amankwah Forson voor Liam Gibbs Norwich City
56' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Callum Doyle Norwich City
58' Doelpunt Oxford United Doelpunt Cameron Brannagan met assist van Sam Long Oxford United 2-0
61' Wissel Norwich City Wissel Adam Idah voor Christian Fassnacht Norwich City
61' Wissel Norwich City Wissel Jakob Lungi Sørensen voor Grant Hanley Norwich City
73' Wissel Oxford United Wissel Idris El Mizouni voor Przemyslaw Placheta Oxford United
75' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Rúben Rodrigues Oxford United
76' Wissel Norwich City Wissel Abu Kamara voor Marcelino Núñez Norwich City
86' Wissel Oxford United Wissel Greg Leigh voor Rúben Rodrigues Oxford United
87' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Jakob Lungi Sørensen Norwich City
90' Wissel Norwich City Wissel Gabriel Forsyth voor Borja Sainz Norwich City
94' Wissel Oxford United Wissel Gatlin ODonkor voor Mark Harris Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Norwich City
Opstellingen Oxford United - Norwich City
De opstellingen van Oxford United en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.