Nabeschouwing Oxford United - Preston North End (3-1) || Championship 2024/2025

Zaterdag 31 augustus 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Oxford United het zaterdag 31 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Preston North End (3-1)

Het Championship duel tussen Oxford United en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 3-1 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Preston North End kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Emil Riis. Oxford United kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Mark Harris, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette Tyler Goodrham zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Oxford United de leiding in de wedstrijd nam.

In de 70e minuut moest Preston North End verder met een man minder, nadat Liam Lindsay een tweede gele kaart kreeg. Na 71 minuten werd de voorsprong voor Oxford United vergroot nadat Greg Leigh de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Oxford United.

LIVE Oxford United - Preston North End 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Preston North End Doelpunt Emil Riis Preston North End 0-1
20' Doelpunt Oxford United Doelpunt Mark Harris met assist van Josh McEachran Oxford United 1-1
22' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Sam Greenwood Preston North End
35' Wissel Oxford United Wissel Siriki Dembélé voor Matt Phillips Oxford United
48' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Rúben Rodrigues Oxford United
46' Wissel Oxford United Wissel Greg Leigh voor Joe Bennett Oxford United
52' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Liam Lindsay Preston North End
54' Doelpunt Oxford United Doelpunt Tyler Goodrham met assist van Cameron Brannagan Oxford United 2-1
59' Wissel Preston North End Wissel Robbie Brady voor Kaine Kesler-Hayden Preston North End
70' Tweede gele kaart Preston North End Tweede gele kaart voor Liam Lindsay Preston North End
71' Doelpunt Oxford United Doelpunt Greg Leigh met assist van Ciaron Brown Oxford United 3-1
72' Wissel Preston North End Wissel Duane Holmes voor Sam Greenwood Preston North End
72' Wissel Preston North End Wissel Ali McCann voor Stefán Teitur Thórdarson Preston North End
72' Wissel Preston North End Wissel Milutin Osmajic voor Emil Riis Preston North End
76' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Robbie Brady Preston North End
76' Wissel Oxford United Wissel Will Vaulks voor Rúben Rodrigues Oxford United
77' Wissel Oxford United Wissel Idris El Mizouni voor Josh McEachran Oxford United
81' Wissel Preston North End Wissel Jeppe Okkels voor Will Keane Preston North End
96' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Ali McCann Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Preston North End
Opstellingen Oxford United - Preston North End
De opstellingen van Oxford United en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Preston North End zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.