Nabeschouwing Plymouth Argyle - Blackburn Rovers (2-1) || Championship 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 5 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Blackburn Rovers (2-1)

Het Championship duel tussen Plymouth Argyle en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 2-1 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Michael Obafemi, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Blackburn Rovers kwam in de 86e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Joe Rankin-Costello, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut moest Plymouth Argyle verder met een man minder nadat Wayne Rooney een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Morgan Whittaker namens Plymouth Argyle in de 97e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter James Linington, waardoor Plymouth Argyle dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Plymouth Argyle - Blackburn Rovers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Michael Obafemi met assist van Ibrahim Cissoko Plymouth Argyle 1-0
22' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Dominic Hyam Blackburn Rovers
50' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Tyrhys Dolan Blackburn Rovers
57' Wissel Blackburn Rovers Wissel Todd Cantwell voor Tyrhys Dolan Blackburn Rovers
57' Wissel Blackburn Rovers Wissel Yuki Ohashi voor Makhtar Gueye Blackburn Rovers
62' Wissel Plymouth Argyle Wissel Ryan Hardie voor Michael Obafemi Plymouth Argyle
66' Wissel Blackburn Rovers Wissel Amario Cozier-Duberry voor Andreas Weimann Blackburn Rovers
66' Wissel Blackburn Rovers Wissel Joe Rankin-Costello voor Danny Batth Blackburn Rovers
68' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Adam Randell Plymouth Argyle
72' Wissel Plymouth Argyle Wissel Mustapha Bundu voor Ibrahim Cissoko Plymouth Argyle
72' Wissel Plymouth Argyle Wissel Callum Wright voor Rami Al Hajj Plymouth Argyle
76' Wissel Blackburn Rovers Wissel Arnór Sigurðsson voor Ryan Hedges Blackburn Rovers
83' Wissel Plymouth Argyle Wissel Jordan Houghton voor Darko Gyabi Plymouth Argyle
86' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Joe Rankin-Costello met assist van Dominic Hyam Blackburn Rovers 1-1
87' Rode kaart Plymouth Argyle Rode kaart voor Wayne Rooney Plymouth Argyle
88' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Jordan Houghton Plymouth Argyle
97' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Morgan Whittaker met assist van Adam Randell Plymouth Argyle 2-1
98' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Morgan Whittaker Plymouth Argyle
99' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Bali Mumba Plymouth Argyle
99' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Joe Rankin-Costello Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Blackburn Rovers
Opstellingen Plymouth Argyle - Blackburn Rovers
De opstellingen van Plymouth Argyle en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.