Nabeschouwing Plymouth Argyle - Luton Town (3-1) || Championship 2024/2025

Vrijdag 27 september 2024 - 21:00 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Plymouth Argyle het vrijdag 27 september 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Luton Town (3-1)

Het Championship duel tussen Plymouth Argyle en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 3-1 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Rami Al Hajj, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Plymouth Argyle vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ibrahim Cissoko op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut wist Luton Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Victor Moses.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Plymouth Argyle vergroot nadat Ibrahim Cissoko de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Plymouth Argyle.

LIVE Plymouth Argyle - Luton Town 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Rami Al Hajj met assist van Ryan Hardie Plymouth Argyle 1-0
15' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Elijah Adebayo Luton Town
36' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Adam Randell Plymouth Argyle
42' Wissel Luton Town Wissel Mads Juel Andersen voor Teden Mengi Luton Town
46' Wissel Plymouth Argyle Wissel Brendan Galloway voor Bali Mumba Plymouth Argyle
46' Wissel Luton Town Wissel Jacob Brown voor Tahith Chong Luton Town
58' Wissel Plymouth Argyle Wissel Ibrahim Cissoko voor Michael Obafemi Plymouth Argyle
58' Wissel Plymouth Argyle Wissel Adam Forshaw voor Rami Al Hajj Plymouth Argyle
58' Wissel Luton Town Wissel Victor Moses voor Mads Juel Andersen Luton Town
69' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Ibrahim Cissoko met assist van Darko Gyabi Plymouth Argyle 2-0
71' Doelpunt Luton Town Doelpunt Victor Moses met assist van Alfie Doughty Luton Town 2-1
71' Wissel Plymouth Argyle Wissel Jordan Houghton voor Darko Gyabi Plymouth Argyle
75' Wissel Luton Town Wissel Cauley Woodrow voor Elijah Adebayo Luton Town
76' Wissel Luton Town Wissel Joe Taylor voor Zack Nelson Luton Town
79' Wissel Plymouth Argyle Wissel Muhamed Tijani voor Ryan Hardie Plymouth Argyle
83' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Reuell Walters Luton Town
87' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Reece Burke Luton Town
87' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Jordan Clark Luton Town
93' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Ibrahim Cissoko met assist van Muhamed Tijani Plymouth Argyle 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Luton Town
Opstellingen Plymouth Argyle - Luton Town
De opstellingen van Plymouth Argyle en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Luton Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.