Nabeschouwing Plymouth Argyle - Stoke City (0-1) || Championship 2024/2025

Zaterdag 31 augustus 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 31 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Stoke City (0-1)

Het Championship duel tussen Plymouth Argyle en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 0-1 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door M. Manhoef, waarmee Stoke City met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Langford, waardoor Stoke City de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Plymouth Argyle - Stoke City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor E. Bocat Stoke City
15' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Wayne Rooney Plymouth Argyle
32' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor W. Burger Stoke City
61' Wissel Plymouth Argyle Wissel Michael Obafemi voor Darko Gyabi Plymouth Argyle
62' Wissel Plymouth Argyle Wissel Muhamed Tijani voor Ryan Hardie Plymouth Argyle
67' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor B. Wilmot Stoke City
73' Wissel Stoke City Wissel N. Ennis voor Lewis Koumas Stoke City
74' Wissel Stoke City Wissel S. Sidibe voor R. Mmaee Stoke City
74' Wissel Stoke City Wissel B. Gibson voor A. Phillips Stoke City
77' Wissel Plymouth Argyle Wissel Adam Forshaw voor Jordan Houghton Plymouth Argyle
77' Wissel Plymouth Argyle Wissel Mustapha Bundu voor Ibrahim Cissoko Plymouth Argyle
83' Doelpunt Stoke City Doelpunt M. Manhoef met assist van S. Sidibe Stoke City 0-1
84' Wissel Stoke City Wissel L. Gooch voor Bae Jun-Ho Stoke City
88' Wissel Stoke City Wissel J. Dixon voor A. Moran Stoke City
94' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Adam Forshaw Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Stoke City
Opstellingen Plymouth Argyle - Stoke City
De opstellingen van Plymouth Argyle en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.