Nabeschouwing Plymouth Argyle - Sunderland (3-2) || Championship 2024/2025

Zaterdag 14 september 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 14 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Sunderland (3-2)

Het Championship duel tussen Plymouth Argyle en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 3-2 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 24 minuten. Patrick Roberts maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sunderland vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van Daniel Ballard zorgde ervoor dat Plymouth Argyle op 1-1 kwam te staan in de 54e minuut. In de 74e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Ryan Hardie van Plymouth Argyle die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen Romaine Mundle in de 86e minuut de 2-2 maakte namens Sunderland. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Plymouth Argyle dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Joe Edwards de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter John Brooks bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Plymouth Argyle.

LIVE Plymouth Argyle - Sunderland 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Penalty Sunderland Penalty Patrick Roberts Sunderland 0-1
28' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Darko Gyabi Plymouth Argyle
46' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Morgan Whittaker Plymouth Argyle
48' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Jobe Bellingham Sunderland
54' Eigen doelpunt Plymouth Argyle Eigen doelpunt Daniel Ballard Plymouth Argyle 1-1
56' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Romaine Mundle Sunderland
57' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Kornél Szűcs Plymouth Argyle
59' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Trai Hume Sunderland
65' Wissel Plymouth Argyle Wissel Rami Al Hajj voor Callum Wright Plymouth Argyle
65' Wissel Plymouth Argyle Wissel Ryan Hardie voor Michael Obafemi Plymouth Argyle
70' Wissel Sunderland Wissel Alan Browne voor Chris Rigg Sunderland
74' Penalty Plymouth Argyle Penalty Ryan Hardie Plymouth Argyle 2-1
79' Wissel Plymouth Argyle Wissel Brendan Galloway voor Ibrahim Cissoko Plymouth Argyle
79' Wissel Sunderland Wissel Wilson Isidor voor Eliezer Mayenda Sunderland
81' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Patrick Roberts Sunderland
82' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Joe Edwards Plymouth Argyle
83' Wissel Plymouth Argyle Wissel Adam Forshaw voor Adam Randell Plymouth Argyle
83' Wissel Plymouth Argyle Wissel Jordan Houghton voor Darko Gyabi Plymouth Argyle
86' Doelpunt Sunderland Doelpunt Romaine Mundle Sunderland 2-2
93' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Joe Edwards Plymouth Argyle 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Sunderland
Opstellingen Plymouth Argyle - Sunderland
De opstellingen van Plymouth Argyle en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.