Nabeschouwing Portsmouth - Sunderland (1-3) || Championship 2024/2025

Zaterdag 31 augustus 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Portsmouth het zaterdag 31 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Sunderland (1-3)

Het Championship duel tussen Portsmouth en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Samuel Allison geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Zak Swanson zette Sunderland op een 0-1 voorsprong in de 31e minuut van de wedstrijd. Sunderland vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Eliezer Mayenda op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van Sunderland, waarmee Romaine Mundle zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 91 minuten was het Luke ONien die de bal in eigen doel werkte, waardoor Portsmouth op 1-3 kwam te staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sunderland.

LIVE Portsmouth - Sunderland 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Eigen doelpunt Sunderland Eigen doelpunt Zak Swanson Sunderland 0-1
44' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Chris Rigg Sunderland
52' Doelpunt Sunderland Doelpunt Eliezer Mayenda met assist van Eliezer Mayenda Sunderland 0-2
56' Doelpunt Sunderland Doelpunt Romaine Mundle met assist van Eliezer Mayenda Sunderland 0-3
59' Wissel Portsmouth Wissel Abdoulaye Kamara voor Sam Silvera Portsmouth
60' Wissel Portsmouth Wissel Kusini Yengi voor Andre Dozzell Portsmouth
60' Wissel Portsmouth Wissel Paddy Lane voor Christian Saydee Portsmouth
60' Wissel Portsmouth Wissel Mark O’Mahony voor Matt Ritchie Portsmouth
73' Wissel Sunderland Wissel Wilson Isidor voor Patrick Roberts Sunderland
73' Wissel Sunderland Wissel Ian Poveda voor Romaine Mundle Sunderland
78' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Abdoulaye Kamara Portsmouth
79' Wissel Portsmouth Wissel Harvey Blair voor Callum Lang Portsmouth
87' Wissel Sunderland Wissel Nazariy Rusyn voor Eliezer Mayenda Sunderland
88' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Zak Swanson Portsmouth
91' Eigen doelpunt Portsmouth Eigen doelpunt Luke ONien Portsmouth 1-3
92' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Kusini Yengi Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Sunderland
Opstellingen Portsmouth - Sunderland
De opstellingen van Portsmouth en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.