Nabeschouwing Preston North End - Blackburn Rovers (0-0) || Championship 2024/2025

Zondag 22 september 2024 - 13:00 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Preston North End het zondag 22 september 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Blackburn Rovers (0-0)

De Championship 2024/2025 wedstrijd tussen Preston North End en Blackburn Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Sam Greenwood in de 42e minuut, waardoor Preston North End met een man minder kwam te staan. In de 89e minuut moest Owen Beck van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Matt Donohue een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Blackburn Rovers verder met een speler minder. Qua balbezit waren Preston North End en Blackburn Rovers gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Preston North End, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Kort daarna blies scheidsrechter Matt Donohue voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Preston North End - Blackburn Rovers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Hayden Carter Blackburn Rovers
26' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Benjamin Whiteman Preston North End
42' Rode kaart Preston North End Rode kaart voor Sam Greenwood Preston North End
46' Wissel Blackburn Rovers Wissel Makhtar Gueye voor Lewis Baker Blackburn Rovers
47' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Andrew Hughes Preston North End
61' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Sondre Tronstad Blackburn Rovers
63' Wissel Preston North End Wissel Kaine Kesler-Hayden voor Mads Frøkjær-Jensen Preston North End
63' Wissel Preston North End Wissel Milutin Osmajić voor Emil Riis Jacobsen Preston North End
63' Wissel Preston North End Wissel Duane Holmes voor Josh Bowler Preston North End
65' Wissel Blackburn Rovers Wissel Andreas Weimann voor Tyrhys Dolan Blackburn Rovers
77' Wissel Blackburn Rovers Wissel Todd Cantwell voor Sondre Tronstad Blackburn Rovers
77' Wissel Blackburn Rovers Wissel Amario Cozier-Duberry voor Ryan Hedges Blackburn Rovers
85' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Todd Cantwell Blackburn Rovers
86' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Andreas Weimann Blackburn Rovers
89' Rode kaart Blackburn Rovers Rode kaart voor Owen Beck Blackburn Rovers
89' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Milutin Osmajić Preston North End
90' Wissel Blackburn Rovers Wissel Harry Pickering voor Yuki Ohashi Blackburn Rovers
95' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Dominic Hyam Blackburn Rovers
94' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Brad Potts Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Blackburn Rovers
Opstellingen Preston North End - Blackburn Rovers
De opstellingen van Preston North End en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.