Nabeschouwing Preston North End - Watford (3-0) || Championship 2024/2025

Woensdag 2 oktober 2024 - 20:45 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Preston North End het woensdag 2 oktober 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Watford (3-0)

Het Championship duel tussen Preston North End en Watford is onder leiding van scheidsrechter Andrew Kitchen geëindigd in een 3-0 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door Milutin Osmajić, waarmee Preston North End met 1-0 de leiding nam. Preston North End vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Milutin Osmajić op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Preston North End, waarmee Alistair McCann zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andrew Kitchen, waardoor Preston North End dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Preston North End - Watford 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Robbie Brady Preston North End
53' Doelpunt Preston North End Doelpunt Milutin Osmajić met assist van Kaine Kesler-Hayden Preston North End 1-0
54' Wissel Watford Wissel Ryan Andrews voor Festy Ebosele Watford
54' Wissel Watford Wissel Vakoun Issouf Bayo voor Angelo Ogbonna Watford
63' Wissel Watford Wissel Ken Sema voor Yasser Larouci Watford
65' Doelpunt Preston North End Doelpunt Milutin Osmajić met assist van Jordan Storey Preston North End 2-0
70' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Benjamin Whiteman Preston North End
73' Wissel Preston North End Wissel Brad Potts voor Robbie Brady Preston North End
73' Wissel Preston North End Wissel Ryan Ledson voor Stefán Teitur Þórðarson Preston North End
75' Doelpunt Preston North End Doelpunt Alistair McCann met assist van Benjamin Whiteman Preston North End 3-0
83' Wissel Watford Wissel Rocco Vata voor Kwadwo Baah Watford
83' Wissel Watford Wissel Thomas Ince voor Edo Kayembe Watford
84' Wissel Preston North End Wissel Duane Holmes voor Mads Frøkjær-Jensen Preston North End
84' Wissel Preston North End Wissel Jeppe Okkels voor Kaine Kesler-Hayden Preston North End
88' Wissel Preston North End Wissel Emil Riis Jacobsen voor Milutin Osmajić Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Watford
Opstellingen Preston North End - Watford
De opstellingen van Preston North End en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Watford zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.