Nabeschouwing Sheffield United - Swansea City (1-0) || Championship 2024/2025

Woensdag 2 oktober 2024 - 20:45 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Sheffield United het woensdag 2 oktober 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Swansea City (1-0)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Swansea City is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Josh Tymon zette Sheffield United op een 1-0 voorsprong in de 44e minuut van de wedstrijd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sheffield United.

LIVE Sheffield United - Swansea City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Gustavo Hamer Sheffield United
31' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Josh Tymon Swansea City
44' Eigen doelpunt Sheffield United Eigen doelpunt Josh Tymon Sheffield United 1-0
57' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Harry Souttar Sheffield United
58' Wissel Sheffield United Wissel Alfie Gilchrist voor Jamie Shackleton Sheffield United
58' Wissel Sheffield United Wissel Kieffer Moore voor Tyrese Campbell Sheffield United
58' Wissel Sheffield United Wissel Jesurun Rak-Sakyi voor Andre Brooks Sheffield United
64' Wissel Swansea City Wissel Florian Bianchini voor Ronald Swansea City
64' Wissel Swansea City Wissel Žan Vipotnik voor Oliver Cooper Swansea City
72' Wissel Swansea City Wissel Azeem Abdulai voor Ji-sung Eom Swansea City
73' Wissel Sheffield United Wissel Rhian Brewster voor Gustavo Hamer Sheffield United
73' Wissel Swansea City Wissel Joe Allen voor Jay Fulton Swansea City
77' Wissel Swansea City Wissel Kyle Naughton voor Josh Tymon Swansea City
82' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Florian Bianchini Swansea City
84' Wissel Sheffield United Wissel Rhys Norrington-Davies voor Callum OHare Sheffield United
94' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Sydie Peck Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Swansea City
Opstellingen Sheffield United - Swansea City
De opstellingen van Sheffield United en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Swansea City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sheffield United - Swansea City

Sheffield United en Swansea City treffen elkaar in de 8e speelronde van de Championship van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Leigh Doughty en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield United en Swansea City in de Championship vond plaats op 11 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield United. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Sheffield United favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Swansea City slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sheffield United 6
Winst Swansea City 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield United op een 7e positie staat, terwijl we Swansea City terugvinden op de 11e plaats.