Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Leeds United (0-2) || Championship 2024/2025

Vrijdag 23 augustus 2024 - 21:00 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Sheffield Wednesday het vrijdag 23 augustus 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Leeds United (0-2)

Het Championship duel tussen Sheffield Wednesday en Leeds United is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 0-2 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door B. Aaronson, waarmee Leeds United met 0-1 de leiding nam. Leeds United vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. James op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Leeds United.

LIVE Sheffield Wednesday - Leeds United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Leeds United Doelpunt B. Aaronson met assist van Mateo Joseph Leeds United 0-1
28' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor W. Gnonto Leeds United
48' Doelpunt Leeds United Doelpunt D. James met assist van Mateo Joseph Leeds United 0-2
49' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor D. James Leeds United
54' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor DiShon Bernard Sheffield Wednesday
70' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Djeidi Gassama voor Josh Windass Sheffield Wednesday
70' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Iké Ugbo voor Pol Valentín Sheffield Wednesday
79' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Liam Palmer voor Svante Ingelsson Sheffield Wednesday
79' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Michael Smith voor Jamal Lowe Sheffield Wednesday
82' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor E. Ampadu Leeds United
84' Wissel Leeds United Wissel J. Piroe voor Mateo Joseph Leeds United
85' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Dominic Iorfa Sheffield Wednesday
88' Wissel Leeds United Wissel J. Rothwell voor W. Gnonto Leeds United
89' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Marvin Johnson voor Max Lowe Sheffield Wednesday
92' Wissel Leeds United Wissel S. Byram voor D. James Leeds United
92' Wissel Leeds United Wissel J. Gelhardt voor B. Aaronson Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Leeds United
Opstellingen Sheffield Wednesday - Leeds United
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leeds United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.