Nabeschouwing Stoke City - Norwich City (1-1) || Championship 2024/2025

Zaterdag 19 oktober 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Stoke City het zaterdag 19 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City.

Via de Stoke City - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Norwich City (1-1)

De Championship 2024/2025 wedstrijd tussen Stoke City en Norwich City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door Ante Crnac, waarmee Norwich City met 0-1 de leiding nam. Stoke City kwam na 51 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Million Manhoef, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Stoke City - Norwich City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Wissel Norwich City Wissel Oscar Schwartau voor Marcelino Núñez Norwich City
45' Doelpunt Norwich City Doelpunt Ante Crnac met assist van Josh Sargent Norwich City 0-1
48' Wissel Stoke City Wissel J. Thompson voor Wouter Burger Stoke City
51' Doelpunt Stoke City Doelpunt Million Manhoef met assist van Enda Stevens Stoke City 1-1
53' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Callum Doyle Norwich City
65' Wissel Norwich City Wissel Forson Amankwah voor Ante Crnac Norwich City
65' Wissel Norwich City Wissel Emiliano Marcondes voor Anis Ben Slimane Norwich City
79' Wissel Norwich City Wissel Jack Stacey voor Kellen Fisher Norwich City
80' Wissel Norwich City Wissel Ben Chrisene voor José Córdoba Norwich City
85' Wissel Stoke City Wissel André Vidigal voor L. Koumas Stoke City
92' Wissel Stoke City Wissel Tatsuki Seko voor Million Manhoef Stoke City
93' Wissel Stoke City Wissel Junior Tchamadeu voor Jun-Ho Bae Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Norwich City
Opstellingen Stoke City - Norwich City
De opstellingen van Stoke City en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Stoke City - Norwich City

Stoke City en Norwich City treffen elkaar in de 10e speelronde van de Championship van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Backhouse en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Stoke City en Norwich City in de Championship vond plaats op 16 maart 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Norwich City. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Norwich City favoriet. 7 keer wist de ploeg van Stoke City te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Stoke City. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Stoke City 5
Winst Norwich City 7
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Stoke City op een 19e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 7e plaats.