Nabeschouwing Watford - Derby County (2-1) || Championship 2024/2025

Zaterdag 24 augustus 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Watford het zaterdag 24 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Derby County (2-1)

Het Championship duel tussen Watford en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 2-1 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Derby County kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Ebou Adams. Watford kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Vakoun Bayo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette Boris Savic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Watford de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Geoff Eltringham, waardoor Watford dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Watford - Derby County 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Derby County Doelpunt Ebou Adams met assist van Kayden Jackson Derby County 0-1
31' Doelpunt Watford Doelpunt Vakoun Bayo met assist van Matthew Pollock Watford 1-1
45' Gele kaart Watford Gele kaart voor Giorgi Chakvetadze Watford
50' Gele kaart Derby County Gele kaart voor Ebou Adams Derby County
57' Wissel Watford Wissel Ken Sema voor Yasser Larouci Watford
65' Wissel Derby County Wissel Craig Forsyth voor Callum Elder Derby County
65' Wissel Derby County Wissel Liam Thompson voor Kenzo Goudmijn Derby County
73' Wissel Watford Wissel Kwadwo Baah voor Edo Kayembe Watford
74' Wissel Derby County Wissel Tom Barkhuizen voor Nathaniel Méndez-Laing Derby County
74' Wissel Watford Wissel Ryan Porteous voor James Morris Watford
76' Doelpunt Watford Doelpunt Boris Savic Watford 2-1
83' Wissel Derby County Wissel James Collins voor Jerry Yates Derby County
84' Wissel Derby County Wissel Joe Ward voor Ryan Nyambe Derby County
85' Wissel Watford Wissel Mileta Rajovic voor Vakoun Bayo Watford
89' Gele kaart Derby County Gele kaart voor Sonny Bradley Derby County
89' Gele kaart Watford Gele kaart voor Mileta Rajovic Watford
95' Gele kaart Derby County Gele kaart voor Curtis Nelson Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Derby County
Opstellingen Watford - Derby County
De opstellingen van Watford en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.