Nabeschouwing Watford - Middlesbrough (2-1) || Championship 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Watford het zaterdag 5 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Middlesbrough (2-1)

Het Championship duel tussen Watford en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 2-1 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door George Edmundson, waarmee Middlesbrough met 0-1 de leiding nam. Watford kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Edo Kayembe, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette Kwadwo Baah zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Watford de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matt Donohue, waardoor Watford dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Watford - Middlesbrough 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Hayden Hackney Middlesbrough
24' Gele kaart Watford Gele kaart voor Tom Cleverley Watford
54' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt George Edmundson Middlesbrough 0-1
61' Wissel Watford Wissel Kwadwo Baah voor Daniel Jebbison Watford
62' Wissel Watford Wissel Vakoun Issouf Bayo voor Thomas Ince Watford
64' Wissel Middlesbrough Wissel Isaiah Jones voor Ben Doak Middlesbrough
64' Wissel Middlesbrough Wissel Riley McGree voor Micah Hamilton Middlesbrough
68' Wissel Watford Wissel Edo Kayembe voor Moussa Sissoko Watford
76' Wissel Middlesbrough Wissel Delano Burgzorg voor Emmanuel Latte Lath Middlesbrough
76' Doelpunt Watford Doelpunt Edo Kayembe met assist van Ryan Andrews Watford 1-1
87' Doelpunt Watford Doelpunt Kwadwo Baah met assist van Matthew Pollock Watford 2-1
88' Gele kaart Watford Gele kaart voor Ryan Porteous Watford
89' Wissel Middlesbrough Wissel Marcus Forss voor Aidan Morris Middlesbrough
95' Gele kaart Watford Gele kaart voor Giorgi Chakvetadze Watford
91' Gele kaart Watford Gele kaart voor Kwadwo Baah Watford
93' Wissel Watford Wissel Yasser Larouci voor Ken Sema Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Middlesbrough
Opstellingen Watford - Middlesbrough
De opstellingen van Watford en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.