Nabeschouwing Watford - Stoke City (3-0) || Championship 2024/2025

Zaterdag 17 augustus 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2024/2025 neemt Watford het zaterdag 17 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Stoke City (3-0)

Het Championship duel tussen Watford en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 3-0 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Edo Kayembe, waarmee Watford met 1-0 de leiding nam. Watford vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ryan Andrews op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van Watford, waarmee Edo Kayembe zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tom Nield, waardoor Watford dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Watford - Stoke City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Watford Gele kaart voor Vakoun Bayo Watford
46' Wissel Watford Wissel Yasser Larouci voor Jeremy Ngakia Watford
47' Doelpunt Watford Doelpunt Edo Kayembe Watford 1-0
49' Doelpunt Watford Doelpunt Ryan Andrews Watford 2-0
55' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor Jordan Thompson Stoke City
63' Wissel Stoke City Wissel Bae Jun-Ho voor Emre Tezgel Stoke City
63' Wissel Stoke City Wissel Lewis Koumas voor Lynden Gooch Stoke City
63' Wissel Stoke City Wissel Andrew Moran voor Wouter Burger Stoke City
67' Wissel Watford Wissel Mileta Rajovic voor Vakoun Bayo Watford
73' Doelpunt Watford Doelpunt Edo Kayembe met assist van Giorgi Chakvetadze Watford 3-0
74' Wissel Stoke City Wissel Ryan Mmaee Nwambeben Kabir voor Jordan Thompson Stoke City
83' Wissel Stoke City Wissel Jaden Dixon voor Million Manhoef Stoke City
84' Wissel Watford Wissel Kwadwo Baah voor Giorgi Chakvetadze Watford
88' Gele kaart Watford Gele kaart voor Francisco Sierralta Carvallo Watford
90' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor Josh Laurent Stoke City
90' Wissel Watford Wissel Imrân Louza voor Ayotomiwa Dele-Bashiru Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Stoke City
Opstellingen Watford - Stoke City
De opstellingen van Watford en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.