Nabeschouwing West Bromwich Albion - Leeds United (0-0) || Championship 2024/2025

Zaterdag 17 augustus 2024 - 13:30 uur

In de Championship 2024/2025 neemt West Bromwich Albion het zaterdag 17 augustus 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Leeds United (0-0)

De Championship 2024/2025 wedstrijd tussen West Bromwich Albion en Leeds United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was West Bromwich Albion dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Samuel Allison niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE West Bromwich Albion - Leeds United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Jayden Bogle Leeds United
30' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor John Swift West Bromwich Albion
42' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Junior Firpo Leeds United
65' Wissel Leeds United Wissel Brenden Aaronson voor Daniel James Leeds United
65' Wissel Leeds United Wissel Joe Rothwell voor Joël Piroe Leeds United
75' Wissel West Bromwich Albion Wissel Jed Wallace voor Karlan Ahearne-Grant West Bromwich Albion
79' Wissel Leeds United Wissel Patrick Bamford voor Mateo Joseph Leeds United
85' Wissel West Bromwich Albion Wissel Lewis Dobbin voor Josh Maja West Bromwich Albion
85' Wissel West Bromwich Albion Wissel Grady Diangana voor John Swift West Bromwich Albion
92' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor Jayson Molumby West Bromwich Albion
94' Wissel West Bromwich Albion Wissel Ousmane Diakite voor Jayson Molumby West Bromwich Albion
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Leeds United
Opstellingen West Bromwich Albion - Leeds United
De opstellingen van West Bromwich Albion en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leeds United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing West Bromwich Albion - Leeds United

West Bromwich Albion en Leeds United treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Samuel Allison en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen West Bromwich Albion en Leeds United in de Championship vond plaats op 29 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Bromwich Albion. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is West Bromwich Albion favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Leeds United slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst West Bromwich Albion 4
Winst Leeds United 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel West Bromwich Albion op een 4e positie staat, terwijl we Leeds United terugvinden op de 13e plaats.