Nabeschouwing PSV - Valencia (2-1) || Vriendschappelijk club 2024

Zaterdag 27 juli 2024 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt PSV het zaterdag 27 juli 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Valencia (2-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen PSV en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 2-1 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. PSV kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Ismael Saibari . Valencia kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Sergi Canós, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 23e minuut zette Ismael Saibari  zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee PSV de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marc Nagtegaal, waardoor PSV dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE PSV - Valencia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt PSV Doelpunt Ismael Saibari  met assist van Malik Tillman PSV 1-0
9' Wissel PSV Wissel Fredrik Oppegard voor Mauro Júnior PSV
18' Doelpunt Valencia Doelpunt Sergi Canós met assist van Jesús Vázquez Valencia 1-1
23' Doelpunt PSV Doelpunt Ismael Saibari  met assist van Luuk de Jong PSV 2-1
34' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Hugo Duro Valencia
43' Wissel PSV Wissel Matteo Dams voor Olivier Boscagli PSV
46' Wissel Valencia Wissel Hugo Guillamón voor André Almeida Valencia
46' Wissel PSV Wissel Joey Veerman voor Jerdy Schouten PSV
57' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Dimitri Foulquier Valencia
61' Wissel PSV Wissel Emmanuel van de Blaak voor Fredrik Oppegard PSV
61' Wissel PSV Wissel Couhaib Driouech voor Noa Lang PSV
61' Wissel PSV Wissel Guus Til voor Ismael Saibari  PSV
66' Wissel Valencia Wissel Hugo González voor Jesús Vázquez Valencia
67' Wissel Valencia Wissel Thierry Correia voor Martín Tejón Valencia
67' Wissel Valencia Wissel Javi Guerra voor Pepelu Valencia
67' Wissel Valencia Wissel David Otorbi voor Sergi Canós Valencia
77' Wissel Valencia Wissel Alberto Marí voor Hugo Duro Valencia
77' Wissel Valencia Wissel Borja Calvo voor Rafa Mir Valencia
77' Wissel Valencia Wissel Iker Córdoba voor Cenk Özkacar Valencia
77' Wissel Valencia Wissel Rubo Iranzo voor Dimitri Foulquier Valencia
84' Wissel Valencia Wissel Rodrigo Abajas voor César Tárrega Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Valencia
Opstellingen PSV - Valencia
De opstellingen van PSV en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing PSV - Valencia

PSV en Valencia treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PSV en Valencia elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.