Nabeschouwing Kryvbas Kryvyi Rih - Viborg (1-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Kryvbas Kryvyi Rih het zaterdag 10 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Viborg. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Kryvbas Kryvyi Rih - Viborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kryvbas Kryvyi Rih - Viborg (1-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Kryvbas Kryvyi Rih en Viborg is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kryvbas Kryvyi Rih. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 32 minuten. Hrvoje Ilić maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Kryvbas Kryvyi Rih vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Kryvbas Kryvyi Rih.

LIVE Kryvbas Kryvyi Rih - Viborg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kryvbas Kryvyi Rih - Viborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Penalty Kryvbas Kryvyi Rih Penalty Hrvoje Ilić Kryvbas Kryvyi Rih 1-0