Nabeschouwing SKA Khabarovsk - Akron (3-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 23 februari 2024 - 14:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt SKA Khabarovsk het vrijdag 23 februari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Akron. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de SKA Khabarovsk - Akron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SKA Khabarovsk - Akron (3-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen SKA Khabarovsk en Akron is geëindigd in een 3-2 overwinning voor SKA Khabarovsk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door , waarmee Akron met 0-1 de leiding nam. Akron vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut wist SKA Khabarovsk de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Daniil Kornyushin.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen Andrey Nikitin in de 89e minuut de 2-2 maakte namens SKA Khabarovsk. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk SKA Khabarovsk dat in de 91e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Andrey Savinov de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-2 eindstand in het voordeel van SKA Khabarovsk.

LIVE SKA Khabarovsk - Akron 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SKA Khabarovsk - Akron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Akron Doelpunt Akron 0-1
16' Doelpunt Akron Doelpunt Akron 0-2
82' Doelpunt SKA Khabarovsk Doelpunt Daniil Kornyushin SKA Khabarovsk 1-2
89' Doelpunt SKA Khabarovsk Doelpunt Andrey Nikitin SKA Khabarovsk 2-2
91' Doelpunt SKA Khabarovsk Doelpunt Andrey Savinov SKA Khabarovsk 3-2