Nabeschouwing KF Llapi - Tikves (1-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Donderdag 27 juni 2024 - 18:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt KF Llapi het donderdag 27 juni 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Tikves. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi i Qytetit in Besiana.

Via de KF Llapi - Tikves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KF Llapi - Tikves (1-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen KF Llapi en Tikves is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Tikves. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door F. Mihailov, waarmee Tikves met 0-1 de leiding nam. KF Llapi kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Blakçori, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette E. Spahiu zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Tikves de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Tikves dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken KF Llapi - Tikves
Goals
1
2
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
9
6
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
112
103
Gevaarlijke aanvallen
56
32
Corners
3
0
Wissels
15
12
LIVE KF Llapi - Tikves 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KF Llapi - Tikves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt Tikves Doelpunt F. Mihailov Tikves 0-1
36' Doelpunt KF Llapi Doelpunt I. Blakçori KF Llapi 1-1
75' Doelpunt Tikves Doelpunt E. Spahiu Tikves 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting KF Llapi - Tikves
Opstellingen KF Llapi - Tikves

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing KF Llapi - Tikves

KF Llapi en Tikves treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat KF Llapi en Tikves elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst KF Llapi 0
Winst Tikves 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
KF Llapi - Tikves Opstelling KF Llapi Opstelling Tikves Live KF Llapi - Tikves Live KF Llapi - Tikves kijken KF Llapi - Tikves kijken Live KF Llapi - Tikves stream KF Llapi - Tikves Fox Sports Nabeschouwing KF Llapi - Tikves Uitslag KF Llapi - Tikves Statistieken KF Llapi - Tikves Vriendschappelijk clubs 2024 KF Llapi - Tikves wedden KF Llapi - Tikves gokken KF Llapi - Tikves Unibet