Nabeschouwing Ajax - Al Wasl (2-1) || Vriendschappelijk club 2024

Donderdag 18 juli 2024 - 18:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Ajax het donderdag 18 juli 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Al Wasl. De wedstrijd wordt gespeeld in Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Via de Ajax - Al Wasl live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - Al Wasl (2-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Ajax en Al Wasl is onder leiding van scheidsrechter Luuk Timmer geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Branco van den Boomen, waarmee Ajax met 1-0 de leiding nam. Ajax vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Julian Rijkhoff op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Al Wasl de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Caio Canedo. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Al Wasl kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luuk Timmer, waardoor Ajax dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ajax - Al Wasl 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - Al Wasl teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Ajax Doelpunt Branco van den Boomen met assist van Christian Rasmussen Ajax 1-0
19' Wissel Al Wasl Wissel Abdulrahman Saleh voor Sana Dafa Gomes Al Wasl
31' Doelpunt Ajax Doelpunt Julian Rijkhoff met assist van A. Gaaei Ajax 2-0
48' Gele kaart Al Wasl Gele kaart voor N. Giménez Al Wasl
48' Gele kaart Al Wasl Gele kaart voor Seung-hyun Jung Al Wasl
46' Wissel Al Wasl Wissel A. Diallo voor H. Seferović Al Wasl
46' Wissel Al Wasl Wissel Caio Canedo voor S. Bouftini Al Wasl
46' Wissel Al Wasl Wissel Malek Janeer voor Majid Surour Al Wasl
46' Wissel Al Wasl Wissel N. Giménez voor J. NGuessan Al Wasl
46' Wissel Ajax Wissel Omar Al-Balooshi voor M. Godts Ajax
46' Wissel Al Wasl Wissel Kristian Hlynsson voor Tahnoon Al Zaabi Al Wasl
46' Wissel Al Wasl Wissel Yousif Ali Almheiri voor D. Pedrozo Al Wasl
46' Wissel Al Wasl Wissel A. Pérez voor Seung-hyun Jung Al Wasl
46' Wissel Al Wasl Wissel Abdullah Salem voor Mohamed Ali Al Wasl
46' Wissel Al Wasl Wissel S. Vos voor Salem Al Azizi Al Wasl
46' Wissel Ajax Wissel S. Vos voor Steven Berghuis Ajax
62' Wissel Ajax Wissel Ahmetcan Kaplan voor B. Sosa Ajax
68' Wissel Al Wasl Wissel J. NGuessan voor Abdulrahman Saleh Al Wasl
68' Wissel Ajax Wissel Benjamin Tahirovic voor Branco van den Boomen Ajax
87' Doelpunt Al Wasl Doelpunt Caio Canedo Al Wasl 2-1
92' Gele kaart Al Wasl Gele kaart voor Yousif Ali Almheiri Al Wasl
92' Gele kaart Ajax Gele kaart voor A. Gaaei Ajax
93' Wissel Ajax Wissel P. Ugwu voor A. Gaaei Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax - Al Wasl
Opstellingen Ajax - Al Wasl
Voorbeschouwing Ajax - Al Wasl

Ajax en Al Wasl treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luuk Timmer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ajax en Al Wasl elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.