Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Real Murcia (0-0) || Copa Del Rey 2009/2010

Dinsdag 10 november 2009 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2009/2010 neemt Deportivo La Coruña het dinsdag 10 november 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Real Murcia.

Via de Deportivo La Coruña - Real Murcia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Real Murcia (0-0)

De Copa Del Rey 2009/2010 wedstrijd tussen Deportivo La Coruña en Real Murcia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Iñaki Bea in de 71e minuut, waardoor Real Murcia met een man minder kwam te staan. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Deportivo La Coruña - Real Murcia
LIVE Deportivo La Coruña - Real Murcia 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Real Murcia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Manuel Pablo voor B. Angulo Deportivo La Coruña
61' Wissel Real Murcia Wissel Mario Rosas voor Natalio Real Murcia
67' Wissel Real Murcia Wissel Bruno Herrero voor G. Pereyra Real Murcia
71' Rode kaart Real Murcia Rode kaart voor Iñaki Bea Real Murcia
73' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Riki voor Pablo Álvarez Deportivo La Coruña
77' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor Ochoa Real Murcia
78' Wissel Real Murcia Wissel Álvaro Mejía voor Capdevila Real Murcia
85' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Iván Pérez voor Adrián Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Real Murcia
Opstellingen Deportivo La Coruña - Real Murcia

Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Real Murcia

Deportivo La Coruña en Real Murcia spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Real Murcia in de Copa Del Rey vond plaats op 28 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo La Coruña. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Deportivo La Coruña favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Real Murcia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.